VINVIN Wines. Het nieuwe exclusieve online wijnplatform

VINVIN Wines. Het nieuwe exclusieve online wijnplatform

VINVIN Wines lanceert een exclusief wijnplatform voor de échte wijnliefhebber. In de webshop vind je meer dan 300 prestigieuze wijnen uit de klassieke oude wereld.

De wijnen komen uit topgebieden en van beroemde wijnproducenten in Frankrijk, Italië, Spanje en Oostenrijk. Denk hierbij aan de familie domeinen van Pascal Jolivet in de Loire, Xavier Monnot in Meursault, Fattoria dei Barbi in Toscane en Marc Hebrart in Champagne. In de collectie vind je ook Super Tuscans, Premier Cru Champagnes en Grand Cru Classés.

Bij VINVIN Wines vind je dus bijzondere wijnen. Echt voor de liefhebber. Deze wijnen verdienen het om geserveerd te worden tijdens een uitgebreide lunch of een mooi diner. Het perfecte excuus om binnenkort eens flink uit te pakken dus.

VINVIN Wines. Het nieuwe exclusieve online wijnplatform

VINVIN Wines box

Vind je het lastig om de eerste keer te kiezen uit het ruime aanbod? Probeer dan eerst eens hun box. Iedere maand brengen ze namelijk een mooie box uit met 6 favorites uit de collectie. Zo kun je kennismaken met de wijnen en ontdek je steeds weer wat nieuws. De box bestaat bijvoorbeeld uit de volgende wijnen: La Source Gabriel rosé, Chateau la Tour de l’évéque, Pascal Jolivet Signature Sauvignon Blanc, Domaine d’Henri Chablis Saint Pierre, Fattoria dei Barbie Vrusco dei Barbi en Domaine Xavier Monnot Bourgogne Pinot Noir.

De box is met veel zorg samengesteld en is niet bepaald een doorsnee proefbox. Het is eerder een cadeautje voor jezelf. De luxe doos is echt prachtig en laat je meteen watertanden. Het stoere ontwerp is van kunstenaar Pablo Lucker en maakt de beleving compleet. De box bestel je voor 100 Euro via deze link. Volgende maand volgt uiteraard weer een nieuwe box.

De komende weken proef ik wijnen uit deze box. Mijn favoriete wijn uit deze collectie zal ik via mijn Instagram account delen. Dus hou die vooral in de gaten als je meer wil weten.

VINVIN Wines. Het nieuwe exclusieve online wijnplatform

Exclusive Members Platform

Voor de lucky few is er nog een mogelijkheid om je in te schrijven voor het Exclusive Members Platform. Slechts 50 members kunnen zich in 2021 inschrijven. Als lid krijg je privileges zoals aanspraak op speciale releases, exclusieve masterclasses, wijnreizen en kun je in contact komen met de wijnmakers en wijnexperts. Zeker interessant als je een wijnverzamelaar bent of wil worden.

Lees ook: de beste wijn bij asperges en wijntips van sommelier Noël Vanwittenbergh.