Campingaz Attitude 2go barbecue

Campingaz Attitude 2go barbecue

In een stad als Amsterdam kan barbecueën best wel een uitdaging zijn. Als je over een tuin beschikt dan heb je natuurlijk wel wat mogelijkheden, maar dat is bij lange na niet voor iedereen weggelegd. De Campingaz Attitude 2go biedt uitkomst voor de barbecuemaster. Dit tafelmodel barbecue is namelijk heel geschikt voor gebruik op je balkon of dakterras.

Campingaz Attitude 2go barbecue

Deze compacte barbecue is groot genoeg om een lekkere maaltijd op te bereiden en is ook heel erg gemakkelijk in het gebruik. En, niet geheel onbelangrijk, je hebt niet veel opbergruimte nodig. Het handzame model leent zich ook uitstekend voor een barbecue in de natuur of bij een vakantiehuis. Je zet hem zo in de bakfiets of auto en sluit er  simpelweg een Campingazgas cartouche op aan. Een kwestie van inprikken en je bent klaar om hem te gebruiken.

Campingaz Attitude 2go barbecue

De barbecuemaster kan dus direct aan de slag. Er is geen gedoe met kolen of hinderlijke rook die vrijkomt. Want laten we eerlijk zijn, daar wordt geen enkele buurman – of vrouw blij van toch? Dus ook hier voordelen.

We testen de Campingaz Attitude 2go. In eerste instantie door een entrecote en maiskolf te grillen. Dit gaat helemaal goed. De gelijkmatige warmteverdeling en het kwalitatieve gietijzeren rooster zorgen voor een optimaal grilresultaat. Hij is super snel op temperatuur en je kunt de warmte heel gemakkelijk reguleren door de draaiknoppen. Ook uitdagendere gerechten zoals een tomahawk of zelfs een zeebaars in zoutkorst bereid je eenvoudig op de Attitude 2go.

Campingaz Attitude 2go barbecue

Het schoonmaken is na afloop een fluitje van een cent. Je kunt de ijzeren platen zelfs in de afwasmachine doen. De etensresten van de barbecue zijn met een doek afneembaar en onderin zit een uitneembare plaat waar de eventuele resten en bakvocht in worden opgevangen. Easy does it.

Je bestelt de Campingaz Attitude2go onder andere bij Bol.com.

Lees ook deze recepten voor gegrilde ananas van de BBQ of shakshuka uit de buitenkeuken.