Barbarossa Beach aan het Zwarte Pad in Scheveningen

Barbarossa Beach aan het Zwarte Pad in Scheveningen

Het Zwarte Pad is een van de leukste stukjes van Scheveningen. Dit deel van het strand is net even wat rustiger dan aan de andere kant van de Pier, bij het Kurhaus. En de vibe is minder toeristisch, dat is waarschijnlijk ook de reden dat je er ook veel locals treft.

Het Zwarte Pad is eigenlijk een rijtje met alleen maar leuke en hippe strandtenten. Een van onze favorieten is Barbarossa Beach. Deze beach club staat niet voor niets in onze lijst met Strandtenten aan de Nederlandse kust. Qua uiterlijk springt deze Beach club er ook direct uit als je van boven op de duinen naar het rijtje kijkt. Veel hout, witte belettering, en een mooie frisse inrichting en afwerking. Misschien wel een van de mooiste strandtenten in Scheveningen. En door de luxe Zuid-Franse uitstraling, met wit en marineblauw, heb je direct een echt vakantiegevoel zodra je binnenloopt. Barbarossa Beach aan het Zwarte Pad in ScheveningenBij Barbarossa hebben ze hele comfortabele strandbedden en ook nog eens een heel ruim terras. Ook qua eten vallen ze positief op vergeken met ander strandtenten in Scheveningen. De kaart is geen standaard menukaart van een strandtent. Maar biedt juist lekkere gerechten als flamkuchen, burrata, tonijn en rijk gevulde salades. Deze luxe sfeer en kwaliteit zijn in de avond ook te merken aan mensen die speciaal uit eten gaan bij Barbarossa. Gasten die netjes gekleed om echt te dineren in plaats van even een snelle hap.

Barbarossa Beach aan het Zwarte Pad in Scheveningen

Op zondagochtend kun je genieten van de zogenaamde ‘Barbarossa Breakfast Club’, lekker uitgebreid ontbijten, in de vorm van een smakelijk buffet en zo heerlijk genieten van een zonnige start op het strand.

Lees ook: Lunchen in Den Haag of koffie drinken in Den Haag.