Chez Miné. Nieuw restaurant in Bos en Lommer

Chez Miné is de nieuwe spot in Bos en Lommer voor lekker eten, goede drankjes en ander vertier!

Work hard, play hard. En dat laatste is precies wat je hier na een lange werkdag kunt doen!
De recreatiebar beschikt over veel ruimte, waar je naast eten en drinken, ook diverse spellen kunt spelen. De ideale plek voor een gezellige avond uit met vrienden.
Chez Miné biedt een vernieuwend concept in de stad. Wij waren super benieuwd en gingen een kijkje nemen.Chez Mine bar

Bij binnenkomst doet het denken aan een Parijs’ nachtcafé met theatrale uitstraling. Grote stoelen, kleurrijke gordijnen, een kroonluchter en andere eyecatchers. In het midden vindt je een grote bar, waar je rondom drankjes kunt bestellen. Daarnaast staan tafeltjes aan het raam, maar ook voor het podium, dat wordt gebruikt voor live muziek en theater.Chez mine theater

Aan de andere zijde van de bar vind je een pingpong tafel, dartborden en zelfs een jeu de boules baan. Dus daag je vrienden uit voor een spelletje!

Uitgespeeld? Dan kun je rustig neerstrijken op een van de banken in de zithoek of een bordspelletje kiezen uit het brede aanbod.

De bar is bijzonder groot. Zowel binnen, als buiten op het terras. Je vindt er diverse ruimtes waar je, naast pingpongtafels, ook schaakspellen en andere verrassingen vindt.chez mine spelletjes

Chez miné is van woensdag tot en met zondag geopend. Wij kwamen donderdagavond en werden al snel gevraagd voor het pingpongtoernooi dat wekelijks gehouden wordt.
Vrijdag staat in het teken van mixen. Nummers, kleding, drankjes en meer. En zaterdag kun je genieten van De Kleine Recreatie show. Zo raak je nooit uitgekeken (en uitgespeeld)  hier!

Daghap Chez MineNaast alle activiteiten, kun je er ook lekker eten en drinken. Het menu draait om de zuurdesem pizza’s, waarbij je diverse lekkere gerechtjes kunt bestellen. Wij hadden mazzel, want op donderdag is er naast het menu ook een goede daghap. In ons geval falafel, gegrilde groenten en flatbread. Wij deelde deze, om vervolgens nog een pizza te bestellen. Een mooie dunne bodem, belegd met verse ingrediënten. Erg lekker!

Ook voor een goed glas wijn zit je hier goed. Probeer bijvoorbeeld een van de natuurwijnen van Troppo Giovane en De Wijnwinkel. Of een traditionelere wijn van Arisz et al. Mocht je er niet helemaal uitkomen, vraag dan gerust het vriendelijke personeel om een iets aan te raden.

Al met al waren wij zeer te spreken over deze nieuwe spot. Waar je helemaal goed zit voor een ongedwongen avond vol plezier.

 

Lees ook: Happyhappyjoyjoy Downtown, Vier de zomer met de wijnen van Domaines Ott, Aan de kust, het boek voor vakantie aan de Nederlandse kust.