Je persoonlijke sommelier bij Grapedistrict

Wijn-spijs service van Grapedistrict

De feestdagen staan weer voor de deur dus alle voorbereidingen voor het kerstdiner zijn weer in volle gang. De aanloop er naartoe is vaak een stressvolle bedoeling.

Ieder jaar denk ik weer: volgend jaar doe ik het anders. En toch is het ook dit jaar weer een race tegen de klok. Herkenbaar? Dat het anders kan dat dachten ze bij Grapedistrict dus ook. Daarom introduceren ze hun digitale wijn-spijs service ofwel ze zijn je persoonlijke sommelier!

Een perfecte service voor iedereen die een volle agenda heeft en niet naar de winkel wil. Maar het is ook echt een uitkomst je het lastig vindt om de juiste wijn te vinden bij je gerecht. Dat is natuurlijk ook niet altijd gemakkelijk. Dus dan is het wel heel erg fijn als iemand het van je overneemt.

Vanuit je luie stoel mail je je kerstmenu naar menu@grapedistrict.nl en dan krijg je binnen 24 uur je wijnen en een uitgewerkt advies toegestuurd. Ik heb het zelf getest en kreeg mijn wijnen mooi verpakt in houten kistje. Alsof mijn eerste kerstcadeau al was aangekomen. Bij ieder gerecht krijg je een mooie wijn met een toelichting van hun keuze. Je persoonlijke sommelier bij GrapedistrictDus maak het jezelf gemakkelijk dit jaar en stuur je kerstmenu naar de Grapers. Dan heb je gegarandeerd matching wijnen bij je gerechten en dat scheelt weer een hoop stress en gesjouw. Easy does it!

Het goede nieuws is dat de service ook na de feestdagen beschikbaar blijft. Dus ook voor andere dinnerparty’s zijn ze standby bij Grapedistrict.

Je persoonlijke sommelier bij GrapedistrictLees ook over deze jonge en talentvolle sommeliers van The Dylan en Ciel Bleu.