Two Chefs Brewing opent Two Chefs Bar aan het Hugo de Grootplein

Two Chefs Brewing opent Two Chefs Bar aan het Hugo de Grootplein

Two Chefs Brewing gaat een bar openen aan het Hugo de Grootplein in Westerpark. In het pand waar nu nog Razmataz zit gaan Martijn en Sanne hun nieuwe locatie openen. En dat is goed nieuws. Het plein heeft veel potentie maar kan eerlijk gezegd nog wel een beetje swung gebruiken. Hopelijk lukt dat met de komst van Two Chefs Bar.

Met een killer terras voor de deur wordt dit straks vast een toffe plek om in het lentezonnetje te genieten van een biertje. Two Chefs brouwt hun eigen bier in Amsterdam en hebben voor deze bar een mooie selectie kersverse bieren geselecteerd. Allemaal op de tap. Voor wie toch liever iets anders drinkt is er natuurlijk ook keuze genoeg maar de biertjes zullen vast de overhand krijgen.

Two Chefs Brewing opent Two Chefs Bar aan het Hugo de Grootplein

Ook de samenwerking met chef Thomas Kooijman trekt mijn aandacht. Thomas is chef bij Bar Alt waar Sanne en Martijn mede-eigenaar zijn. Over het diner dat ik eerder had bij Bar Alt niets dan lof dus ik blij om te horen dat deze chef zich flink gaat bemoeien met de culinaire invulling van deze nieuwe zaak. Op de kaart komen naar verluid moderne klassiekers tijdens het diner en overdag wordt het laagdrempeliger met broodjes en taartjes.

Ik denk dat Two Chefs Bar een hele fijne aanvulling gaat zijn op de horeca van Westerpark. Dat we allemaal hals reikend uitkijken naar de lente is een open deur. Maar dit maakt het allemaal nog net een beetje leuker.

Two Chefs Brewing

Hugo de Grootplein 7 HS

Amsterdam

Lees ook: Dineren bij Bar Alt, de beste sushi van Amsterdam en de leukste restaurants in Westerpark.