Foodhall Scheveningen opent aan de boulevard

Foodhall Scheveningen opent aan de boulevard

Foodhallen zijn hip! En in Den Haag hebben we dat inmiddels ook goed door. Na Mingle Mush, Hofhouse en de Foodhallen in de Haagse Bluf is het nu de beurt aan Scheveningen. Op de boulevard van Scheveningen aan de kant van het Zwarte Pad opent dit voorjaar namelijk Foodhall Scheveningen. Het belooft een mooi pand te worden van natuursteen met grote ramen, in de stijl van het bekende Kurhaus.

Foodhall Scheveningen wil het idee geven van een Aziatische markt, vol reuring met lichtjes, lekkere etensgeuren en gezellige geluiden. Het wordt een grote ruimte met maar liefst 300 zitplaatsen verdeeld over lange en kleinere tafels. En er komt zelfs een openhaard in het midden van de hal. Zodat je ook in de koudere maanden knus kunt genieten. En natuurlijk kun je met lekker weer ook buiten zitten, wat wel zo fijn is met het strand letterlijk voor de deur.  Foodhall Scheveningen opent aan de boulevard

Naast de Aziatische vibe en keuken wordt het aanbod van de foodstands internationaal. Zo krijg je bij de Foodhall straks keuze uit o.a. spareribs, pizza, Mexicaanse gerechtjes, bitterballen en ook aan de zoetekauwen wordt gedacht met wafels en churro’s. Echt voor ieder wat wils dus.

Het fijne is dat je straks je drankjes gewoon kunt bestellen via een QR-code op de tafel. Zo hoef je alleen je gerechtjes te halen en worden de drankjes naar je tafel gebracht (ook als deze buiten in het zonnetje staat). Dat scheelt weer een rondje lopen. Foodhall Scheveningen opent aan de boulevard

Momenteel zijn ze nog druk aan het bouwen, dus hopelijk is de Foodhall Scheveningen op tijd klaar voor de start van het nieuwe strandseizoen. Wij kijken er in ieder geval naar uit om deze nieuwe eet- en drinkgelegenheid op Scheveningen te gaan bezoeken. De opening wordt verwacht in april.

Lees ook: Lunchen in Den Haag, de beste sushi van Den Haag, de leukste strandtenten van Scheveningen en strandtenten aan de Nederlandse kust.