Two Chefs Bar aan Hugo de Grootplein

Two Chefs Bar

Hun geduld is even op de proef gesteld, maar inmiddels is het gloednieuwe Two Chefs Bar up and running. En dat op de te gekke locatie van het voormalige Razmataz aan het Hugo De Grootplein. Ik was altijd al fan van de lekkere biertjes van Two Chefs Brewing. Daar komt bij dat de gerechten van Thomas Kooijman van Bar Alt weergaloos zijn. Mix die twee eens goed door elkaar en tadaa: daar is Two Chefs Bar. 

Two Chefs Bar

Waar ik bij Razmataz altijd al zo gek op was, heeft bij Two Chefs Bar een nog gezelliger kleurtje gekregen. Het o-zo-fijne en zonnige terras. Voor de zomer een genot om te chillen met een Funky Falcon in je hand en in je andere een lekkere snack. Maar er is meer. Want naast lekker borrelen heeft Two Chefs Bar ook een uitgebreide dinerkaart. Met lekker veel vegetarische opties, hou ik van. Comfort food plus, luidt het motto. En wat dat inhoudt? Een lekkere burger met krokante kip, gegrilde knolselderij of groene gazpacho bijvoorbeeld. 

Two Chefs Bar

Het megagrote restaurant heeft een kleurrijke boost gehad. Met de regenboog LED-lampen en de koffiebar als echte eyecatchers. Bij de bar vind je alle biertjes van Two Chefs Brewing op de tap en ook niet geheel onbelangrijk, een voetbaltafel. Alle ingrediënten zijn er om hier eens lekker te borrelen, lunchen of dineren. Ook leuk: op zondag kun je oesters weghappen voor 1 euro tijdens zilte zondag. 

Hugo de Grootplein 7-15 

1052 KV, Amsterdam

Lees ook over: Lekker lunchen op het terras in Amsterdam, Bar Alt is mijn nieuwe favoriet in Amsterdam Zuid of de leukste restaurants in Westerpark Amsterdam