Nieuwe restaurants in Den Haag

Nieuwe restaurants in Den Haag

De Haagse horeca is lekker in beweging. We schreven al dat we niet kunnen wachten op onze eigen Foodhallen in Haagse Bluf maar er is meer nieuws.We verwachten nog een fijne nieuwkomer in de komende maanden. Zo maakt op het Buitenhof het Mexicaanse restaurant Popocatepetl plaats voor STAN & CO. Dit concept zit al in Utrecht, Zeist, Arnhem en komt ook nog in Amsterdam. Bij STAN draait allemaal om food, drinks & friends. De nieuwe plek op het Buitenhof wordt een ‘all day-concept’. Je kunt er straks terecht voor ontbijt, lunch, borrelen en diner. En dat alles uiteraard in een mooi modern jasje gestoken, met een nieuwe uitgebouwde glazen gevel. Wat een prachtig zicht vanaf het Buitenhof naar binnen zal geven. Naar verwachting opent STAN & CO in de zomer van 2019 haar deuren in Den Haag.

Het er direct naastgelegen Hometown, een van onze favoriete koffiespots, wordt de komende periode ook gerestyled. En opent deze zomer gelijktijdig met STAN&CO Den Haag de deuren. Daarmee krijgt het Buitenhof twee moderne nieuwe horecazaken met terras, waar we lekker van de zon kunnen gaan genieten.

Naast deze te verwachten nieuwkomers zijn er ook een aantal nieuwe zaken die volgens ons ook zeker de moeite waard zijn om te checken:

Joe & The Juice

Ik ken het concept uit London en als ik daar ben ga ik altijd wel even langs. Maar het is van origine een Deense sapbar: Joe & The Juice. En begin februari opent er eentje in Den Haag! Op de Frederik Hendriklaan. De zaak krijgt een hippe en stoere uitstraling. Bij Joe & The Juice kun je terecht voor gezonde sapjes, daar staan ze dan ook bekend om. Maar je kunt er ook terecht voor een gezonde lunch met bijvoorbeeld een heerlijke sandwich met avocado en kip.

Nieuwe restaurants in Den Haag
Pomoma

Pomona

Deze nieuwe ‘brunch-bar-bistro’ in de Molenstraat heeft een fleurig, vrouwelijk interieur in de kleuren groen en roze. Dat past bij de mooie monumentale locatie tegenover het Parkhotel. Pomona is hip en modern, zowel qua interieur als qua menukaart. Je kunt hier terecht voor een uitgebreid ‘royal’ ontbijt of smoothiebowl, verschillende lunchgerechten en ook voor diner is er genoeg keuze tussen klassiekere gerechten of een burger.

 

MAMMAMIA

De Haagse Denneweg zit vol met leuke horeca, dus genoeg te kiezen. En sinds kort kunnen we ook een gezonde Italiaan aan het lijstje toevoegen. Bij MAMMAMIA serveren ze onder andere vegan pizza’s en maken ze uitsluitend gebruik van biologische producten. Dus het goede van de Italiaan, maar dan net in een gezonder en bewuster jasje. Wij zijn benieuwd! Als je biologisch, vegan, glutenvrij of organisch wilt eten dan ben je bij MAMMAMIA aan het juiste adres. Naast pizza kun je ook kiezen voor een pastagerecht, diverse voorgerechten en uiteraard lekkere desserts.

Genoeg leuke nieuwe restaurants dus weer in Den Haag. Hebben we er een gemist of heb jij nog een geode tip voor ons? Mail dan naar info@thecitizen.nl

Lees ook: Restaurants in Den Haag, lunchen in Den Haag of de leukste koffiespots in Den Haag.