De Foodhallen Den Haag komt in Haagse Bluf

De Foodhallen Den Haag komt in Haagse Bluf

Jawel! In navolging op Amsterdam en Rotterdam krijgt ook Den Haag haar eigen Foodhallen. Uiteraard kennen we het concept al met HofHouse en Mingle Mush bij het Centraal Station in de buurt. Maar omdat de Foodhallen Den Haag van dezelfde eigenaar is als in Rotterdam en Amsterdam, zijn we toch zeer benieuwd naar deze nieuwe variant. Plus de locatie! Haagse Bluf is midden in de binnenstad en daar kunnen we wat ons betreft niet genoeg nieuwe hotspots krijgen.

De Foodhallen Den Haag komt in Haagse Bluf
Bar Peche

Als je bekend bent in Den Haag dan weet je dat de Haagse Bluf een mooie plek is, midden in het centrum, maar toch mooi en rustig verscholen. Dat geeft het gebied een bepaalde charme. Maar helaas was daar de laatste tijd niet veel meer van over, want het charmante binnenhofje staat helemaal leeg. En daar komt nu dus verandering in met deze nieuwe Foodhallen Den Haag. De verbouwing is in volle gang en de Haagse Bluf wordt de komende periode omgebouwd tot een gezellige plek waar je heerlijk kunt borrelen en eten. Erg fijn dat er een nieuwe, nuttige, bestemming voor is gevonden.

De Foodhallen Den Haag komt in Haagse Bluf
Renato’s Osteria

Net als de Foodhallen in Amsterdam en Rotterdam komen er 2 grote centrale barren en 12 foodstands. De eerste namen zijn bekend en je kunt straks lekkere bites verwachten van Dim Dim Sum, Holy Falafel, Smokey Goodness, mooie visgerechten van Bar Peche. De uit Amsterdam afkomstige Renato’s Pizzeria en Renato’s Osteria zorgen voor de Itailaanse invloeden bij hun twee stands. Voor de zoetekauwen komt er een stand van The Sweet Spot.

De verwachting is dat de verbouwing eind 2019 gereed zal zijn. De eigenaren zijn nog steeds op zoek naar een mooie mix van keukens voor in de Foodhallen. Dus meer namen van de overigen stands volgen nog. Wij kijken er naar uit en zijn zeer benieuwd wat voor toevoeging dit gaan brengen aan culinair Den Haag!

De Foodhallen Den Haag komt in Haagse Bluf
The Sweet Spot

Zodra er meer nieuws te melden valt over de openingsdatum en de andere ondernemers die een plekje krijgen in de vernieuwde Haagse Bluf dan komen we zeker terug met een update. In de tussentijd kun je hier alvast meer lezen over de Foodhallen Rotterdam.

Lees ook: Lunchen in Den Haag, de leukste koffiespots in Den Haag en dineren in de Hofstad.