De Boozy brunch van Persijn in QO Amsterdam

Restaurants in Amsterdam Oost

De boozy brunch wint snel aan populariteit in Amsterdam. Het is dan ook een zeer fijne invulling van je zondag om uitgebreid met een groep vrienden of je lief te gaan brunchen. En daar hoort een lekker glas van het een of ander bij nietwaar?

Bij restaurant Persijn in het QO Amsterdam hebben ze iedere eerste zondag van de maand een boozy brunch in samenwerking met Ketel One. De bartender maakt lekkere cocktails met deze vodka, zoals een Bloody Mary, Espresso Martini of een fijne punch. Heb je liever een glas wijn of zelfs champagne. Dat kan natuurlijk ook. De brunch komt met verschillende opties.

De Boozy brunch van Persijn in QO AmsterdamOp de menukaart vind je aardig wat opties. Je mag zelfs 8 gangen bestellen per persoon. Dat vinden we iets te veel van het goede maar proeven graag een hoop gerechten met ons gezelschap.

De Boozy brunch van Persijn in QO AmsterdamWe beginnen met wat oesters en een gepocheerd eitje, gevolgd door een gerechtje van geroosterde bloemkool en hazelnoten. Een goede start.

De Boozy brunch van Persijn in QO Amsterdam

We delen daarna nog de salade Persijn met kruiden uit de kwekerij van het hotel, de Ilperkip met mais en de Persijn sandwich (burger). Ook de desserts worden gedeeld tussen drieën. Zo hebben we bijna de hele kaart wel kunnen proeven zonder ons helemaal te buiten te gaan aan alle gangen.

De Boozy brunch van Persijn in QO Amsterdam

Nog leuk om te weten. Aan de kinderen is ook gedacht want die mogen in de keuken koekjes komen bakken. Kun jij lekker lang en rustig aan tafel eten en borrelen.

De locatie van het QO Amsterdam is aan de rand van de stad gelegen dus vanuit het centrum of de Westkant van de stad is het al snel een aardig stuk fietsen. De auto biedt dan uitkomst en onder het hotel is een gratis parking voor gasten van Persijn en Juniper & Kin. On-Amsterdams maar wel heel fijn.

Wil je meer lezen over mijn eerdere diner ervaring bij Persijn? Check dan hier de uitgebreide review.

Persijn

Amstelvlietstraat 4

Amsterdam

Lees ook: Restaurants in Westerpark, de beste sushi restaurants in Amsterdam of Aziatische restaurants in Amsterdam.