MaMa Kelly komt naar Amsterdam

MaMa Kelly komt naar Amsterdam

MaMa Kelly opent in november haar deuren in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Wat een leuk nieuws! Het restaurant concept is mega populair in Den Haag en nu willen ze de harten van Amsterdammers gaan veroveren met hun kip en kreeft. Want dat is wat de pot schaft. Nou ja, voornamelijk dan. Want er staan stiekem ook nog wel wat andere gerechten op de kaart.

De hoofdrol is dus weggelegd voor kip en kreeft. Ze houden het vrij simpel. Je kunt hierbij kiezen uit een hele of een halve Franse landkip; klassiek, spicy, oosters of met knoflook bereid. De kreeften komen van de houtskoolgril en worden klassiek, Thermidor, met citroen of met knoflook bereid. Klinkt goed toch? Dat wordt straks dus nog lastig kiezen.

MaMa Kelly komt naar Amsterdam
Foto credits: MaMa Kelly

We moeten alleen nog even geduld hebben voordat ze opengaan want de verbouwing is nog in volle gang. Het pand waar voorheen Vak Zuid en daarna The Harbour Club Café gevestigd waren wordt volledig onder handen genomen. Interieurontwerp- en conceptbureau De Horeca Fabriek zorgt voor de inricht en belooft een statement te gaan maken met hun nieuwe ontwerp. De zaak die ze hebben ingericht in Den Haag ziet er in ieder geval top uit dus dat voorspelt veel goeds MaMa Kelly Amsterdam.

MaMa Kelly Amsterdam

Olympisch Stadion 35

Amsterdam

Lees ook: Franse restaurants in Amsterdam en de beste sushi restaurants in Amsterdam.

Mama Kelly Amsterdam Mama Kelly Amsterdam