Libertine Amsterdam

Libertine Amsterdam

Begin dit jaar openden Casper Reijnders en Steven Pooters Libertine. Deze heren zijn ondernemers in hart en nieren en weten van alle horecazaken weer wat moois en unieks neer te zetten.  En ja, ook dit is weer een mooie zaak geworden. Ik kan niet anders zeggen.

Libertine is een all day café waar je dus de hele dag terecht kunt voor een drankje of om een hapje te eten. Heel laagdrempelig en relaxed. Een hele leuke aanvulling op de horeca van de 9 straatjes en dan niet alleen voor het winkelende publiek maar ook zeker voor de locals.

Voor de culinaire invulling is Chef Stephan Robert verantwoordelijk. Hij had al eerder een succesvolle samenwerking met Steven tijdens de eerste jaren van Café George. De heren hervatten dus de samenwerking bij Libertine en kozen ditmaal niet voor de Franse cuisine maar voor gerechten uit de Italiaanse keuken. Op de kleine kaart vind je eenvoudige maar zeer smaakvolle gerechten. Van een panini tot charcuterie plankje tot een mooie tagliata. Van alles wat dus. Een absolute aanrader dat zijn de pizettes en de crostini’s. Allebei echt top. Perfecte gerechten dus voor een snelle lunch maar ook heel lekker bij de borrel. Want ook daar is Libertine tenslotte ook een fijne plek voor.

Libertine Amsterdam

Libertine

Wolvenstraat 22

Amsterdam

In het centrum van Amsterdam vind je tal van leuke ontbijt, lunch, diner en spots. Een andere aanrader in het centrum is The Lobby. Check hier de review over dit mooie restaurant.