Let’s Tea a LOTT. in Grand Café Krasnapolsky

Let's Tea a Lott. Krasnapolsky

Grand Café Krasnapolsky en sieraden merk LOTT. Gioielli hebben de handen ineengeslagen en lanceren Afternoon Tea; Let’s Tea a Lott. in Grand Café Krasnapolsky

In het Grand Café Krasnapolsky, waan je je in een luxe omgeving met uitzicht op de Dam, waar je de drukte langs je heen ziet gaan. 

Let's Tea a Lott. Krasnapolsky

Wij werden vriendelijk verwelkomt en kregen al snel uitleg over de Afternoon Tea. Deze bestaat uit drie soorten thee, die gepaard gaan met drie gangen aan hapjes, van hartig naar zoet.

De eerste gang bestaat uit een selectie hartige hapjes, die in stijl wordt geserveerd op een etagere. Een brioche met octopus, lavendel, venkel en tomaat, wat net zo verfijnd smaakt als het eruit ziet. Twee tartelettes; één gevuld met gerookte biet, dille, mierikswortel en blauwe kaas en één gevuld met komkommer, tomaat en zwarte sesam. En onze favoriet, een sandwich met steak tartaar en eigeel. De thee die erbij wordt geserveerd is een kruidige, groene thee, die attentief wordt bijgeschonken. 

Let's Tea a Lott. Krasnapolsky

Afternoon tea is natuurlijk niet compleet zonder scones! Huisgemaakt in dit geval, naturel en met cranberries. Natuurlijk met clotted cream, aardbeienjam en lemon curd. We dronken er een ‘milky oolong tea’ bij, die wat romiger aandoet en daarom goed past bij de scones.

Ben je een toetjes liefhebber? Dan kun je je hart hier ophalen. De laatste gang is voor de echte zoetekauw met een taartje van kers en witte chocolade ganache, friandises van verveine mousse en aardbei. Een spongecake van pistache met frambozen cremeux en tot slot, een LOTT. bonbon gevuld met perzik en abrikoos. Evenals de sieraden van LOTT., zijn de desserts zeer kleurrijk en worden ze als sieraden gepresenteerd! En zoals een echte high tea betaamt, dronken we hier een zwarte heritage tea bij. 

Let’s Tea a LOTT. in Grand Cafe Krasnapolsky is te boeken voor 49,50 en is beschikbaar tot en met 31 augustus 2022. Hartstikke leuk om cadeau te doen of gewoon voor jezelf!

Lees ook: Heerlijke zomerwijnen voor thuis, Restaurants aan de kust, Aan de Kust. Hét boek voor vakantie aan de Nederlandse kust