De Frietboutique nu ook in Rotterdam

De Frietboutique

De frietjes van eigenaressen Sammy en Pebbles zijn al jaren een begrip in het Amsterdamse. En nu is het de beurt aan Rotterdam om kennis te maken met deze goudgele frietjes. Aan de Witte de Withstraat openende deze dames afgelopen week namelijk hun 2e Frietboutique. Vanaf nu kun je hier dus terecht voor de beste frietjes van de stad. Niet voor niets beloonde het AD de Frietboutique nog met een 9 in de landelijke friettest. Een topscore dus! Behalve frietjes hebben ze ook een hele fijne snackkaart. Speciaal voor de Rotterdammers hebben ze de MRIJ kroket ontwikkeld met Nederlands bekendste slager Piet van den Berg en maken ze samen met banketbakker Van Der Heijden de oude kaaskroket. Een goed excuus dus om toe te geven aan je guilty pleasure of voor een geluksmomentje zoals de dames zelf zeggen.

Ben je meer in the mood voor wat zoets proef dan een van de ijsjes van hun ijsboutique. Wat die zit dus ook. Van klassiek vanille-ijs tot karamel met zeezout of knisperend popcorn ijs ze hebben het allemaal. En oh het is zo lekker…

De Ijsboutique Rotterdam
De Ijsboutique

Frietboutique Rotterdam

Witte de withstraat

68 3012 Bs ROTTERDAM
Frietboutique Amsterdam

JOHANNES VERHULSTSTRAAT 107

1071 MX AMSTERDAM

Behalve lekker frietjes kun je hier ook lekker ijs krijgen. Ze staan niet voor niets in ons overzicht met de beste ijssalons van Rotterdam.