Gin Festival Amsterdam

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei is het al weer tijd voor de tweede editie van het Gin Festival Amsterdam. Na een succesvolle en zelfs uitverkochte eerste editie kon het natuurlijk niet anders dan dat het festival dit jaar zou terugkeren.

In de Undercurrent kun je tijdens deze 2 dagen meer dan 120 verschillende soorten gin (tonic) proeven. Maar er is meer, veel meer… Naast gin ook aandacht voor de Hollande Jenever, vermouth en er komt een agave area waar je de beste tequilla’s en Mescals kunt proeven. Uiteraard zijn er ook verschillende foodtrucks aanwezig. Want op een lege maag…kun je niet borrelen….eh proeven.

Nog een super leuk detail is dat er een speciale Gin boot is die je vanaf centraal station direct naar het festival terrein brengt. Dat is toch een stuk leuker dan met de reguliere pont naar Noord varen.

Voor het festival zijn kaartjes online te koop en waarschijnlijk nog een beperkt aantal aan de deur op de dag zelf. Check ook even de tijden want ze werken met verschillende sessies.