De beste sushi van Eindhoven

De beste sushi van Eindhoven

Sushi time! Of je nu lekker uit eten wil of online sushi wil bestellen. Voor de beste sushi van Eindhoven moet je bij deze restaurants zijn.

Mood Eindhoven

Al jarenlang is Mood by Eveline Wu aan de Keizersgracht een bekend adres voor goede sushi in Eindhoven. Hun Mood roll met zalm, kushi garnalen, avocado en viseitjes is erg populair. Ook de surf & turf roll met beef, garnaal en truffel gooit hoge ogen. Als je met een groter gezelschap bent dan is het wel zo leuk om de sushi & sashimi boot te bestellen. Dan kun je naar hartenlust proeven.

Eigenaresse Eveline Wu heeft enkele jaren geleden een 2e vestiging van het succesvolle Mood Eindhoven geopend op Strijp-S. Je vindt het restaurant in de voormalige industriële Philips gebouwen. Ze zijn hier geopend voor lunch, diner en take-away.

De beste sushi van Eindhoven
Foto: Mood Eindhoven

Kreeftenbar

In dit knusse restaurant aan de kleine Berg serveren ze naast kreeftspecialiteiten verschillende sushi rolls en temaki. In de kreeftenbar staat de lobster roll natuurlijk met stip op nummer 1 . Deze is gevuld met kreeft, asperges, avocado, surimi, tamago, tobiko, spicymayo en unagi saus.

De beste sushi van Eindhoven
Foto: The Harbour Club Eindhoven – Nico Alsemgeest

The Harbour Club Eindhoven

Dit luxe restaurant serveert een mooie selectie van sushi rolls. Van een “Salmon Torch Maki” met zalm, avocado en teriyaki saus tot een extravagante “Exclusive Harbour Maki” met King krab, tempra garnalen, wagyu, kaviaar en tomasu soya. Bij The Harbour Club eet je in ieder geval de meest decadente sushi in Eindhoven. En goed om te weten, in de zomer zit je hier top op het royale terras met uitzicht op het park.

De beste sushi van Eindhoven
Sushipoint

Sushipoint

Wil je liever online sushi bestellen voor thuis? Dan is Sushipoint Aalsterweg een goed adres. Ook voor take-away sushi kun je hier terecht.

Heb jij nog een goede tip voor de beste sushi van Eindhoven? Mail deze dan naar info@thecitizen.nl en dan gaan wij op onderzoek uit!

Lees ook: de beste sushi van Amsterdam, de lekkerste sushi van Rotterdam of sushi eten in Den Haag.