Che Buono aan de Zuidas Amsterdam

Che Buono aan de Zuidas Amsterdam

Che Buono vind je in het WTC aan de Amsterdamse Zuidas. Bij deze Italiaanse Trattoria heerst een informele sfeer en het is hier dan ook iets relaxter dan bij het gemiddelde Zuidas restaurant.Op het menu vind je gerechten uit de Italiaanse keuken. Van knapperige bruschetta om mee te beginnen tot pizza en pasta’s. Che Buono doet het erg goed bij de Zuidasser maar leent zich nog beter voor expats, Internationale gasten en zakenrelaties. Want die maak je doorgaans niet zo blij met een Hollands broodje of salade tijdens de lunch.

Che Buono aan de Zuidas AmsterdamWe lunchen uitgebreid bij Che Buono en beginnen met twee antipasti. De klassieke vitello tonnato en een salade van burrata met tomaat, basilicum en balsamicostroop. Hierbij neem ik een glas Tenuta Sant’Antonio Scaia Bianca. Een blend van Garganega, Chardonnay en Trebbiano.

Che Buono aan de Zuidas AmsterdamBij mijn hoofdgerecht van tagliatelle met paddenstoelen en radicchio ga ik over op rode wijn. Sinds ik in Piemonte ben geweest een jaar of 2 geleden ben ik nog meer fan van de wijnen uit die streek. Aangezien ik een Barbera op de kaart zie is de keuze snel gemaakt. Dit blijkt een goede keuze te zijn. Mijn tafelgenoot heeft als hoofgerecht runderwang met spinazie en risotto. En neemt hierbij een glas van de vollere Montepulciano.

Che Buono aan de Zuidas AmsterdamDeze trattoria is een fijn adres voor een lunch of diner aan de Zuidas. Ik zou zelfs zeggen dat het ook een prima plek is voor een glas wijn met een bruchetta als je even rustig wil borrelen.

Che Buono

Strawinskylaan 11

1077 WX Amsterdam

Lees ook: business lunch in Amsterdam, private dining locaties in Amsterdam of restaurants in Amsterdam Oost.