De brunch box van Brasserie van Baerle in Amsterdam

De brunch box van Brasserie van Baerle in Amsterdam

Lekker uitgebreid brunchen buiten de deur, we miss it! Een tafel vol gerechtjes met goed gezelschap is wat ons betreft de beste weekendbesteding. Maar nu kunnen we dat gewoon thuis creëren, met een brunch box!

Deze week testten we de brunch box van Brasserie van Baerle. Deze kun je tot één dag van tevoren bestellen en tussen 11.00 en 21.00 ophalen voor €19,50 per persoon. Je kunt hier optioneel een fles mousserende wijn bij nemen. Om het éxtra feestelijk te maken!

De gerechten zijn allemaal al voorbereid en hoef je alleen even op te warmen in een pan en te presenteren. Je kunt dit per gerecht doen, maar wij vonden het gezellig om alles tegelijk op tafel te zetten en lekker te tafelen. Alleen nog even de Spotifycode scannen voor een lekker achtergrondmuziekje vol met Franse chansons en genieten maar! De brunch box van Brasserie van Baerle in Amsterdam

Zo hadden we blini’s met Bawykov zalm, crème fraîche, haringkaviaar en bieslook. Een klassieke combinatie die gewoon goed werkt. Lekker, vers en vooral de haringkaviaar maakte het speciaal! Daarnaast aten we nog een visgerechtje, namelijk een crab cake. Licht krokant van buiten, zacht van binnen en subtiel van smaak.
Ernaast hadden we Van Baerle’s Caesar salade en twee soorten broodjes met boter.
We dronken er een sapje bij van diverse groenten. Een specifieke smaak, maar in combinatie met de vollere visgerechten, een frisse afwisseling.En dan nog een surprise dessert. In ons geval een cheesecake met een romige dressing en mandarijn partjes. Een fris, maar rijk nagerecht met een heerlijke kruidige bodem!

De brunch box van Brasserie van Baerle in Amsterdam

De porties zijn ruim, dus je kunt er zeker even mee vooruit. Een heerlijke brunch box voor als je het net wat luxer wilt aanpakken dan je gebruikelijke broodje!

Naast de brunch box biedt Brasserie van Baerle ook diverse diner boxen, een kids box en speciaal voor de feestdagen; een feest box van vijf of zes gangen.
Maar ook een enkel gerecht of broodje kun je afhalen. Bekijk daarvoor hun aanbod op de website!

Brasserie van Baerle

Van Baerlestraat 158
1071 BG Amsterdam

Lees ook: take-away in Amsterdam, de luxe dinerbox voor je thuisdiner of Ron Gastrobar at Home: de Indonesische rijsttafel van Ron Blaauw.