Boschendal wijnen

Winactie: win 3 x Boschendal 1685 wijnen

Sinds onze reis naar Zuid-Afrika zijn we fan van Boschendal wijnen. Deze estate in Franschhoek is prachtig gelegen in de Groot Drakenstein Valley. Echt een plek om verliefd op te worden. De wijnen die het huis al meer dan 300 jaar produceert zijn beroemd maar ondanks dat nog steeds erg toegankelijk.

Omdat wij dus zo enthousiast zijn over deze wijnen mogen we 3 mooie pakketten weggegeven zodat jullie ook kennis kunnen maken met deze heerlijke wijn. Je kunt meedoen via Instagram, Facebook en door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van The Citizen.

In het pakket zitten de volgende 3 wijnen:

  1. Boschendal 1685 Sauvignon Blanc Grande Cuvée

We beginnen met de populairste witte wijn van het huis. Deze wijn is gemaakt van Sauvignon Blanc en een vleugje Semillon. Hij is licht, fris en fruitig. Echt een allemansvriend en daardoor heel geschikt als aperitief of bij gerookte vis, schaal- en schelpdieren.

  1. Boschendal 1685 Chenin Blanc

Deze smaakvolle wijn is volledig gemaakt van Chenin Blanc druiven. In Zuid-Afrika is dit een van de meest gebruikte druivensoorten. Ze noemen hem lokaal ook wel “Steen”. De Chenin Blanc van Boschendal heeft veel tropisch fruit en een vleugje perzik. Door de korte houtlagering is hij wat romig en elegant.

  1. Boschendal 1685 Shiraz

Deze krachtige rode wijn heeft een flinke dosis kruidigheid en is boven alles peperig. Hij is heerlijk vol en sappig. Niet voor niets de bekendste rode wijn van Boschendal. De Shiraz is bij uitstek geschikt als begeleider van gegrild vlees. In de zomer is hij top bij een bbq en in de winter serveer je hem bij gegrild rood vlees of lamsvlees.

Deze Boschendal wijnen bestel je met kortingscode thecitizen, hiermee krijg je 10% korting op je hele bestelling in de webshop van www.boschendal.nl of The Winelist.

Wil je meer lezen over ons bezoek aan de Boschendal Estate of onze reis door Zuid-Afrika? Check dan hier de blog.

Boschendal 1685 wijnen