Winter strandtenten Zandvoort

Winter strandtenten Zandvoort

Ontdek met ons de winter strandtenten van Zandvoort! In de warmere maanden is het heerlijk vertoeven bij de prachtige, hippe, trendy strandtenten van Zandvoort. Echter, heeft het strand ook in de winter zijn eigen charme, juist in de koude maanden is het een indrukwekkende ervaring. Trek extra warme kleding aan, haal een frisse neus op het strand en laat je betoveren door de geluiden van de golven en de wind die over het strand waait, de witte toppen van de golven en de donkere wolken die zich boven de zee voortbewegen. Met een beetje geluk schijnt zelfs het lekkere winterzonnetje! Deze strandtenten in Zandvoort zijn het hele jaar open:

Tijn Akersloot

‘Van zwembroek tot winterjas’ is het motto van Tijn Akersloot. Wanneer de temperaturen stijgen, worden de schuifdeuren geopend en in de koude wintermaanden wordt de haard ontstoken. Naast de mogelijkheid om heerlijk te dineren bij Tijn, is de strandtent ook een geliefde locatie voor het organiseren van trouwerijen en feesten.

Winter strandtenten Zandvoort
Tijn Akersloot

Thalassa

Een ware klassieker in Zandvoort is Thalassa, de strandtent die beroemd is om zijn overheerlijke gerechten met seafood. De verse vis en zeevruchten zijn bij binnenkomst al te aanschouwen in de vitrine. En dit is in de winter dus the place to be als je zin hebt in oesters,  een plateau fruits de mer of gebakken zeetong.

Zodra je uit de trein stapt, is Thalassa de eerste strandtent die je tegenkomt. Op de eerste zonnige dagen kun je heerlijk genieten van een warme chocolademelk (met slagroom) op het terras.            

Winter strandtenten Zandvoort
Thalassa

Nius Beachhouse

Geniet van een kopje winterthee bij de prachtige knisperende open haard, die centraal staat in de strandtent. Of verwen jezelf met een glas van de huisgemaakte wijn van NIUS. NIUS Beachhouse is niet alleen een heerlijke strandtent, maar ook een geliefde plek voor het vieren van feesten en bruiloften.

Winter strandtenten Zandvoort
Haven van Zandvoort

De Haven van Zandvoort

Strandpaviljoen De Haven van Zandvoort verwelkomt je met een prachtig modern interieur, compleet met een gezellige open haard waar je, als je geluk hebt, omheen kunt zitten. Dit bijzondere grand café-restaurant biedt een genot voor de smaakpapillen met heerlijk eten, verfrissende drankjes en een variatie aan verrukkelijke taartjes. Wat deze plek echt bijzonder maakt, is dat er vrolijke musjes rondvliegen, waardoor de sfeer nog levendiger wordt.

Lees ook: Strandtenten in Noordwijkstrandtenten in Scheveningen of strandtenten aan de Nederlandse kust.