Arturo Dalhuisen kookt van 7 tot en 17 augustus bij Daalder

Arturo Dalhuisen kookt van 7 tot en 17 augustus bij Daalder

Het was even stil rond Arturo Dalhuisen maar de chef kookt de komende weken weer even in Amsterdam. Bij Daalder om precies te zijn. Arturo was jaren de rechterhand van Jacob Jan Boerma en stond als souschef bij zijn 3 Michelinsterrestaurant De Leest. Daarna maakte Arturo de overstap naar The White Room dat uiteindelijk onder zijn leiding ook werd bekroond met een Michelinster.

In augustus gaat Dennis Huwaë (chef en mede-eigenaar Daalder) genieten van een welverdiende vakantie. Tijdens zijn afwezigheid neemt Arturo het stokje tijdelijk over bij Daalder. De bevriende chefs hebben met hun favoriete gerechten een te gek menu samengesteld. En dat wordt 2 weken Arturo’s menu. We kunnen alvast verklappen dat Arturo’s signatuurgerecht van langoustine op het menu staat en ook de duif met pistache. Vanuit team Daalder kun je in ieder geval de Stroopwafel van Dennis verwachten. De rest blijft nog een verrassing maar dit alleen al klinkt geweldig.

Arturo’s menu is vanaf 7 t/m 17 augustus te reserveren met uitzondering van dinsdag en woensdag. In het weekend is Daalder ook geopend voor lunch dus opties genoeg. Plekken zijn gelimiteerd dus reserveer snel via deze link. Donderdag zijn we als een van de eersten te gast bij Daalder om het speciale menu te proeven. Dus hou de Instagram account van The Citizen goed in de gaten voor de laatste updates over de gerechten en toffe sfeerbeelden.

Lees hier meer over mijn eerdere ervaring bij Daalder.