The Art of Aperitivo by Peroni

The Art of Aperitivo by Peroni

Peroni introduceert de ultieme Aperitivo! Dit goede Italiaanse gebruik wint snel aan populariteit in Amsterdam. Helemaal on trend is de Sunday Aperitivo van Winehouse SOMM en bij het hippe Cecconi’s kun je van maandag tot en met woensdag aanschuiven voor Aperitivo Hour.

Peroni geeft hier op geheel eigen wijze invulling aan en pakt groots uit. Op 6 juni is Huize Frankendael het decor van dit event. Niemand minder dan de beste vrouwelijke cocktailshaker Tess Posthumus maakt de super stylish drankjes. Bier-infused cocktails zijn bezig met een opmars dus dit is het perfecte moment om ze uitgebreid te gaan proeven.

The Art of Aperitivo by PeroniUiteraard kan goed fingerfood niet ontbreken bij deze luxe borrel. Jaimie van Heije zorgt voor de bijbehorende food pairing. Denk lichte frisse bites zoals een tartelette met Hollandse garnalen en oesters. Dit wordt dus borrelen in style. En ja, daar hoort een goede outfit bij. Mr Thomas Vermeer is aangetrokken door Peroni voor de kekke zomerse outfits.

Dit borrelgeweld barst los op 6 juni. Hier wil je bij zijn! Dit wordt ongetwijfeld een feestje waar nog lang over gesproken wordt.

En…jij kunt erbij zijn! Zo maak je kans op 2 kaarten:

  1. Like The Citizen op Facebook
  2. Like en deel deze post op jouw Facebook pagina
  3. Tag je party partner in crime in onze Facebook post

De winnaars krijgen een persoonlijk bericht van The Citizen.

Lees ook: restaurants in Amsterdam Oost, de beste sushi van Amsterdam of Franse restaurants in Amsterdam.