Zomerhotspot Sammie Sangria

Restaurant Sjefietshe - veel meer dan alleen ceviche op zijn Amsterdams!

De zomer is aan! We hebben er wat goeie broeierige dagen opzitten, maar de mannen van Sjefietshe, Gin Mare en de Kopstootbar zorgen ervoor dat het deze zomer nog heter wordt. Vanaf 3 juli kun je van donderdag tot en met zondag chillen bij Sammie Sangria op de Veronicaboot bij NDSM pier 1. De-hele-zomer-lang. Met deze kennis op zak hoeven we het land toch helemaal niet meer uit? 

Sammie Sangria is the place to be de komende zomer. Vanaf het terras – en dat zijn er drie – duik je zo de verkoeling van het IJ tegemoet. Maar je kan natuurlijk ook verkoeling vinden in de ijskoude biertjes of kannen sangria. Het eten? Dat wordt geheel verzorgd door de keukenbrigade van Sjefietshe. Oftewel: heerlijke pulpo, fijne bites en de beste ceviche. Wij staan al te trappelen om een plekje te bemachtigen op het Veronicaschip of de vlonder op het water. 

Sjefietshe. Amsterdam krijg haar eerste echte ceviche restaurant

Dus: ben je op holiday in Hollandia en heb je te maken met buitengewone temperaturen? Je weet waar je moet zijn! Donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Reserveringen zijn niet nodig. 

Sammie Sangria
Veronicaschip
NDSM-Pier 1
Amsterdam

Lees ook over: Lekker lunchen op het terras in Amsterdam, heerlijke zomerwijnen voor thuis of strandtenten aan de Nederlandse kust