Topchefs delen op The Citizen mooie recepten zodat jij in je eigen keuken aan de slag kunt met de lekkerste gerechten. Zo tover jij je eetkamer, met een beetje hulp van de chef, om tot een intiem huiskamerrestaurant.
- Zalm miso recept – Daniel Damen van restaurant Serre (Okura)
- Asperge Risotto – STAN & CO
- Tarbot op Baskische wijze – Freek van Noortwijk
- Tartaar met kwartelei en kaviaar – Erik van Loo en Juliën van Loo
- Penne all’arrabbiata – Spaghetteria
- Dutch Caprese – Luc Kusters
- Wentelteefjes – De Kanarie Club
- Citroen Granita – BROOKS
- Lamsschenkel met groene olijf en gezouten boter – Guillaume de Beer
- Ravioli van Bresse kip met gebakken langoustine van Erik en Juliën van Loo
- Frietjes rendang – Bobby Rust
- Charcoal eggplant – NENI
- Zalm met zwarte rijst en citroengrassaus – Jansz.
Ook uit eigen keuken komen lekkere gerechten waarvan we de recepten graag met je delen: