Pop-up Parkheuvel festival restaurant

Parkheuvel Oester

Tijdens het North Sea Jazz Rotterdam vind je dit jaar een te gek pop-up restaurant van Parkheuvel. Dit met 2 sterren bekroonde restaurant zal van 7 t/m 9 juli haar Parkheuvel Festival Restaurant openen naast de Hudson, tegenover de Rotterdam Contemporary Art Fair. Je kunt hier deelnemen aan een van exclusieve Chef’s table diners waarbij je in 1,5 uur vier signature dishes krijgt van het restaurant en natuurlijk de volledige sterrenervaring. Hoe leuk is dat? Dit menu komt inclusief een aperitief, amuse en natuurlijk een bijpassend wijnarrangement voor 125,00 per persoon. Per avond is er plaats voor zo’n 60 gasten dus je moet er snel bij zijn.

Lukt het nu niet om een plekje te bemachtigen of wil je slechts een gerechtje met een goed glas wijn proeven? Dat kan ook gewoon. Chef Erik van Loo serveert zijn signature dishes namelijk ook los. Zo heb je de kans om eens kennis te maken met zijn geweldige kookkunsten. Echt een culinaire ervaring. Wedden dat het niet bij een gerechtje blijft?

Wil je gegarandeerd zijn van een plekje? Ga dan naar de site van Parkheuvel. Daar lees je alles over de opties om te reserveren.

 

Parkheuvel Erik van Loo