The Lobby in Amsterdam

The Lobby Fizeaustraat

Een van mijn favoriete adresjes dat is toch wel The Lobby in Amsterdam. Of het nu voor lunch, diner of gewoon voor een glaasje wijn is. Ik kom hier graag. Inmiddels hebben ze twee restaurants, een in Oost aan de Fizeaustraat en de eerste in het centrum in de Nes. Wat maakt The Lobby nu al jarenlang zo’n succesnummer? Om te beginnen is de styling van de restaurants top. Een mooie mix van stoere materialen zoals leer, hout en ijzer i.c.m. warme stoffen en kleuren. Een fijne binnenkomer.

The Lobby Nesplein

Dan het eten. Onwijs lekker en stelt mij eigenlijk nooit teleur. Hun flammkuchen zijn erg bekend en zullen volgens mij nooit van de kaart verdwijnen maar ik ga liever voor die andere signature dish: de coquilles. Deze staan ook bijna altijd wel op de kaart maar dan steeds weer met een andere receptuur. Altijd een aanrader wat mij betreft. Voor de lunch een salade erbij en voor het diner is het (keuze)menu eigenlijk altijd goed. En ik word blij van goede wijn. Sommelier Midas heeft een mooie wijnkaart gemaakt met ruime keuze maar je kunt ook voor het wijnarrangement gaan. Dan komen er vaak nog leukere wijnen uit de kast.

The Lobby Nesplein

Tot slot, en dan hou ik op met mijn betoog, is de bediening goed. Ze weten de juiste snaar te raken, zijn altijd vriendelijk en service gericht. Eigenlijk dus gewoon zoals het hoort, maar helaas komen we nog weleens anders tegen.

The Lobby Nesplein en The Lobby Fizeaustraat