C.E.O. Baas van het vlees

What’s in a name? Nou een heleboel dus en dat hadden ze meteen door bij C.E.O. Ze noemen zichzelf dus Baas van het vlees. Het is wat om dit over jezelf te zeggen. Maar er waren er meer die zich wel konden vinden in deze uitspraak want in 2015 zijn ze zelfs uitgeroepen tot het beste vleesrestaurant van Nederland. Dat vraagt gewoon om een proefdiner om zelf te ervaren en oordelen. Op naar Katendrecht dus!

Op de kaart veel stoere gerechten waar menig carnivoor heel blij van wordt. Met Black Angus uit de US, Angus uit Ierland, Ocean Black Angus uit Nieuw-Zeeland en Kobe Wagyu uit Japan op de kaart is de keuze echt enorm uitgebreid. De grote eters kunnen hier helemaal los met flinke porties maar de meeste gerechten zijn ook gewoon als halve portie te bestellen. Als je vooraf een mooi plateau met verschillende soorten vleeswaren neemt dan heb je wel voldoende.

Maar dan het oordeel. In ons geval over de entrecote. Het vlees had een goede cuisson, was heel smaakvol en niet te vergeten mals. Wat frietjes en salade erbij. Prima geslaagd dus. Bijkomend voordeel is dat de zaak mooi is ingericht en tijdens zomerse dagen kun je trouwens ook wel lekker buiten zitten.

C.E.O. Baas van het vlees

Sumatraweg 1-3

Rotterdam

-> C.E.O. is een van de restaurants die we al eerder tipte als de leukste restaurants van Rotterdam. In dit lijstje vind je ook het andere restaurant van deze eigenaar; Joelia. Check hier het hele overzicht.