Bluespoon Mad Hatter’s Sunday Brunch

Bluespoon restaurant in het Andaz hotel introduceert haar nieuwe brunch concept. De Mad Hatter’s Brunch. Deze is geïnspireerd op het Alice in Wonderland design van Marcel Wanders.

Het culinaire sprookje van Executive Chef Sander Bierenbroodspot begint met een lauwwarme salade van geroosterde langoustine met fregola, wortel en knapperige kippenhuid. Een lekker begin onder het genot van een glas cava.

Hierna volgt een keuze uit een aantal hoofdgerechten. De gnocchi met truffel, ei en Old Amsterdam klinkt goddelijk maar uiteindelijk kiezen we toch voor hert met paddenstoelen en een krachtige jus.

Tijdens deze zondagse brunch wordt de cava overigens ongelimiteerd geschonken dus zorg vooral dat je lekker de tijd hebt en de rest van de dag niet te veel meer hoeft te doen. Voor de liefhebbers wordt er tussendoor ook nog een lekkere cocktail geserveerd vanuit de Bluespoon bar. De bartenders van deze hotelbar maken écht hele lekkere cocktails dus de moet je zeker proeven.Als afsluiter krijg je een mooi kaasplateau en een dessertplateau. Dus of je nu van een hartig of zoet dessert houdt je hebt altijd wat lekkers. Favoriet van het dessert is de chocoladebol met nootjes en een puree van rode vruchten. Heerlijk!

De Mad Hatter’s Brunch wordt iedere zondag geserveerd tussen 12.30 en 16.00 voor EUR 59,00 per persoon inclusief cava en koffie/thee.

Bluespoon Restaurant

Prinsengracht 587

Amsterdam

Lees ook: Restaurant ACE in Amsterdam, Business lunch in Amsterdam of brunchen in Rotterdam.

Bluespoon Mad Hatter's Sunday Brunch