Taste of Amsterdam

Over een paar dagen begint het aller-allerleukste food festival van Amsterdam weer: Taste of Amsterdam. Het hele Pinksterweekend vind je in het Amstelpark de leukste restaurants en mooi ingerichte food- en borrel stands.

Dit jaar vertonen de chefs van restaurants als ’t Amsterdammertje*, The French Connection, The Harbour Club, Visaandeschelde en De Kruidfabriek by Peter Lute hun kookkunsten.

Net als vorig jaar kun je dit jaar ook weer een spectaculaire stand verwachten van Veuve Clicquot. Dit jaar nemen ze je mee op een zeer culinaire journey. Dit wordt absoluut genieten! Top chefs van exclusieve restaurants zoals OCCO – The Dylan, Ciel Bleu** – Okura en Bridges* – The Grand zullen tijdens deze reis hun gerechten presenteren met stops in New York, Parijs en Tokyo.

Behalve heel veel verschillende gerechten proeven en gezellig borrelen kun je deze dagen ook zelf aan de slag tijdens een van de workshops. Doe mee met de “Perfect Chicken” workshop in de Green Egg school of ga koken met niemand minder dan sterrenchef Jonnie Boer van De Librije***. Ben je niet zo’n ster in de keuken maar ga je liever aan de slag met een lekker drankje? Ook dat kan. Ketel One organiseert masterclasses zoals Bloody Mary’s maken met Vivian Reijs of een wijnproeverij van Casillero del Diablo. Keuze genoeg dus.

Taste of Amsterdam

Amstelpark

Amsterdam