SUSHISAMBA Amsterdam

De beste sushi van Amsterdam

Na New York, Miami, Londen en Las Vegas opent SUSHISAMBA nu ook eindelijk een restaurant in Amsterdam. Wat een heerlijk nieuws. Iedereen die er zelf wel eens heeft gegeten weet wat waarom ik hier zo blij van wordt. Het eten is namelijk echt geweldig. Een mix van de Japanse, Peruaanse en Braziliaanse keuken. De naam zegt het al je hier vind je een combinatie van sushi en de Zuid-Amerikaanse samba.Het laatste komt niet alleen terug in de gerechten maar ook zeker in de kleurrijke en vooral bruisende zaak. Een jaar geleden heb ik nog in hun restaurant in Miami gegeten en dat was echt een feestje. Het kan haast niet anders dan dat ze hier net zo’n fijne plek gaan creëren. Op de kaart vind je uiteraard veel sushi en sashimi maar ze serveren ook een geweldige ceviche, en gerechten als Kanpachi tiradito, crispy yellow tail taquitos en Moqueca Mista. Te veel lekkers om op te noemen!

SUSHISAMBA Amsterdam komt op de begane grond van het Holland Casino pand met een eigen entree aan de grachtkant. Kun je zo met je bootje voor komen varen en naar binnen stappen. De exacte openingsdatum blijft nog even geheim maar ergens deze zomer zit je daar aan de sake of met hun fenomenale cocktail Sambatini in je hand. Oh en geloof mij, dit wordt echt mega!!

SUSHISAMBA Amsterdam

Max Euweplein

Amsterdam

Het duurt nog even voordat je hier sushi kunt eten. In de tussentijd kun je terecht bij een van deze andere goede sushirestaurants in Amsterdam.