Kerstcadeaus voor foodies en wijnliefhebbers

Perfecte kerstcadeaus voor wijnliefhebbers

De feestdagen staan voor de deur dus gaan we op zoek naar leuke en originele kerstcadeaus voor onder de boom. Wij weten raad met het wensenlijstje voor de échte foodie en wijnliefhebber.

Riedel decanteerkaraf – Deze prachtige karaf is echt een eyecatcher op je diner tafel. Hij is handgeblazen en ideaal voor het decanteren en karaferen van je wijn. Een echte wannahave!

Kerstcadeaus voor foddies en wijnliefhebbers
Peugeot Line

Peper en zoutmolens van Peugeot – topkwaliteit voor iedere keukenprins of prinses. De volledig matzwarte versie van de Line-molen van Peugeot valt meteen op met zijn moderne elegantie. Een body in geribbeld aluminium, een houten kop en perfecte ergonomie. De matzwarte Line-pepermolen heeft alles om te bekoren! Gaat je voorkeur uit naar een hippe beige tint en natuurlijke materialen? Dan gooi je hoge ogen met de klassieke houten Paris molens.

Kerstcadeaus voor foodies en wijnliefhebbers
HORL

HORL messenslijper – Met de elegante slijpers van Horl zijn je messen binnen enkele minuten weer vlijmscherp. Het slimme ontwerp maakt het slijpen van messen ongelooflijk eenvoudig. En wie wordt er niet blij van professioneel geslepen messen, vooral als je regelmatig in de keuken staat? Hij is niet alleen bijzonder stijlvol, maar bevat ook een unieke technologie. Met deze messenslijper hoef je het mes namelijk niet over de slijpsteen te halen; in plaats daarvan beweeg je de slijpsteen langs het mes. De rollende slijper werkt samen met een magnetische slijphulp met gradenhoek, waardoor je messen altijd in de perfecte hoek worden geslepen. Een prachtig kerstcadeau nietwaar?

Wijn-spijs bijbel – Dit boek helpt iedere foodie en wijnliefhebber om de juiste combinaties te maken. Druivensoorten en wijnen worden helemaal uitgelicht en je kunt per wijn zien wat je er het beste bij kunt serveren. Dus vanaf nu geen stress meer bij het voorbereiden van een diner.

Perfecte kerstcadeaus voor wijnliefhebbers
Coravin Gold

Coravin – Een luxe musthave voor de echte wijnliefhebber. Hiermee kun je namelijk wijn uit een fles schenken zonder dat je deze ontkurkt. Ideaal als je die speciale fles niet in een keer op wil drinken. De Coravin werkt als volgt: een holle naald gaat door de kurk heen, zodat de wijn met één druk op de knop uitgeschonken kan worden. Daarna wordt bij het verwijderen van de naald uit de kurk, de fles gevuld met argongas, waardoor de overgebleven wijn niet oxideert. Top systeem!  Kies je voor Coravin Eleven dan kun je hem ook koppelen aan de app voor een extra beleving.

Meer lezen over wijn? Check dan deze artikelen over mijn wijnreis door Barolo of Champagne.

Wil jij jouw tip voor een must have kerstcadeau delen? Mail dan naar info@thecitizen.nl