Perfecte kerstcadeaus voor wijnliefhebbers

Perfecte kerstcadeaus voor wijnliefhebbers

De feestdagen staan voor de deur dus gaan we op zoek naar leuke en originele kerstcadeaus voor onder de boom. Wij weten raad met het wensenlijstje voor de échte wijnliefhebber.

Riedel decanteerkaraf – Deze prachtige karaf is echt een eyecatcher op je diner tafel. Hij is handgeblazen en ideaal voor het decanteren en karaferen van je wijn. Een echte wannahave!

Wijn-spijs bijbel – Dit boek helpt iedere foodie en wijnliefhebber om de juiste combinaties te maken. Druivensoorten en wijnen worden helemaal uitgelicht en je kunt per wijn zien wat je er het beste bij kunt serveren. Dus vanaf nu geen stress meer bij het voorbereiden van een diner.

Perfecte kerstcadeaus voor wijnliefhebbers
Coravin Gold

Coravin – Een luxe musthave voor de echte wijnliefhebber. Hiermee kun je namelijk wijn uit een fles schenken zonder dat je deze ontkurkt. Ideaal als je die speciale fles niet in een keer op wil drinken. De Coravin werkt als volgt: een holle naald gaat door de kurk heen, zodat de wijn met één druk op de knop uitgeschonken kan worden. Daarna wordt bij het verwijderen van de naald uit de kurk, de fles gevuld met argongas, waardoor de overgebleven wijn niet oxideert. Top systeem!  Kies je voor Coravin Eleven dan kun je hem ook koppelen aan de app voor een extra beleving.

Aan de Kust is natuurlijk ook leuk voor onder de kerstboom:

De leukste strandtenten aan de Nederlandse kust

Meer lezen over wijn? Check dan deze artikelen over mijn wijnreis door Barolo of Champagne.

Voor lekkere wijnen voor de feestdagen check je deze tips.