Kookatelier Charlotte Nolet

Kookatelier Charlotte Nolet

Charlotte Nolet is bij foodies uit Vught al een bekende naam. Sinds 2008 geeft Charlotte kooklessen, kookworkshops en kookt zij als privé chef aan huis. Naast private dining verzorgd Charlotte catering op een verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft of andere events.

Na het afronden van haar studie aan hotelschool De Rooi Pannen in Tilburg is Charlotte aan de slag gegaan bij kookstudio Keizer Culinair. Hier leerde ze all ins & outs van het vak en ontwikkelde zich als chef en ondernemer. Maar buiten dat is Charlotte vooral een Bourgondiër pur sang, een warme gezellige gastvrouw en gepassioneerd kok in hart en nieren.

Kookatelier Charlotte Nolet

Bij Kookatelier Charlotte Nolet draait het niet alleen om iets nieuws leren op culinair gebied maar ook om gezelligheid. En die sfeer is meteen merkbaar zodra je de keuken betreedt. Charlotte geeft haar passie voor koken met liefde door aan haar gasten.  Ze leert haar gasten tijdens de kookworkshop graag de welbekende fijne kneepjes van het vak. Bij Charlotte kun je genieten van een heerlijke, interessante, leerzame avond vol bijzondere smaakbelevingen die je zelf hebt gecreëerd!

Sinds juli 2020 heeft ze haar eigen kookatelier aan huis, gelegen aan de Helvoirtseweg 144 in Vught. Een jarenlange droom die werkelijkheid is geworden. Voorheen werkte ze vanuit haar privé keuken, maar toen ze daar uit haar jasje groeide en op zoek ging naar een andere plek in Vught viel ze meteen voor een huis met alle mogelijkheden om een kookatelier aan huis te realiseren. Kookatelier Charlotte Nolet

Een volledige sfeervol ingerichte keuken voorzien van alle gemakken en denkbare apparatuur voor een geslaagde kookles was wat volgde. Haar gasten komen voornamelijk uit de regio Noord-Brabant maar ook mag ze kookclubs uit Arnhem en Utrecht tot haar clientèle rekenen. Van basis kooklessen tot culinaire hoogstandjes en van buffet tot high-end catering. Alles is mogelijk bij Kookatelier Charlotte Nolet.

Kookatelier Charlotte Nolet

Vanwege de huidige covid-19 maatregelen is Charlotte ook gestart met take-away maaltijden. Dus als je zelf een keer geen zin hebt om te koken dan kun je bij haar een heerlijke maaltijd afhalen. Wekelijks kondigt zij het menu aan via haar social media accounts op Facebook en Instagram.

Mocht je op zoek zijn naar een goed adres voor catering, kookles, private dining aan huis of kookworkshop, neem dan contact op met Charlotte. Daar krijg je geen spijt van.

Kookatelier Charlotte Nolet

Helvoirtseweg 144

Vught

Lees ook onze tips voor een culinaire staycation of een weekend weg in Nederland.