Hotel Zoomers in Castricum aan Zee

Hotel Zoomers in Castricum aan Zee

Voor het ultieme vakantiegevoel wil je het liefste een luxe hotel dat direct aan het strand gelegen is. Maar die zijn toch nog best wel schaars aan de Nederlandse kust. Strandhotel Zoomers in Castricum aan Zee ligt precies aan de rand van de duinen en heeft daarmee een ideale ligging voor strandliefhebbers. Binnen een paar minuten sta je namelijk al op het strand.

Het kleinschalige hotel Zoomers heeft een aantal verschillende kamertype. Zo vind je hier de strandkamers, het strandplateau, een appartement en een ruime familiekamer. Ik mocht verblijven in een van de duinkamers. Vanuit deze kamer en het balkon kijk je uit op de duinen, dit geeft een heel rustgevend gevoel.  Ideaal als je wil onthaasten. Hotel Zoomers in Castricum aan Zee

Alle kamers zijn volledig ingericht door HKliving. De warme kleurstelling van dit hippe interieur merk zorgt ervoor dat je je al snel thuis voelt. Heel erg fijn! De kitchenette is uitgerust met een koelkastje, koffiemachine, waterkoker en uiteraard staat hier het servies van HKliving. Wat echter ontbreekt in de kamers is airco. Het hotel wil graag zo duurzaam mogelijk werken en daar past die energie slurper natuurlijk niet in thuis.

Hotel Zoomers in Castricum aan Zee

 

Vanaf Zoomers loop je zo de strandopgang af en sta je in no time op het strand. Je hebt hier keuze uit een aantal strandtenten zoals Club Zand en Strandpaviljoen Zoomers. Bij deze laatste wordt in de ochtend je ontbijt gereserveerd. We kregen hier een lekker plateau met verse croissants, yoghurt met muesli, fruit, brood en beleg. In het ochtend zonnetje ontbijten geeft toch wel een extra dosis vakantiegevoel. Echt heerlijk!

Hotel Zoomers in Castricum aan Zee

Omdat alle faciliteiten zo dichtbij zijn is het allemaal heel overzichtelijk en erg ontspannen. We waren maar een nachtje weg maar we hadden het gevoel veel langer weg te zijn. En dat zouden we dus wel vaker moeten doen. Trakteer jezelf en boek een lekker hotel aan de Nederlandse kust. Op een zomerse dag is dat op en top genieten.

Een overnachting boek je bij Strandhotel Zoomers vanaf 125,-. Goed om te weten. Het hotel heeft geen receptie. De dag voor aankomst ontvang je per email een persoonlijke toegangscode voor het hotel en de kamer. Vanaf 15.00 uur kun je hiermee inchecken. Parkeren kan op de openbare parkeerplaats naast het hotel.

Strandhotel Zoomers

Zeeweg 10

1901 NZ Castricum aan Zee

Zoomers is een van de tips voor accommodatie in mijn boek Aan de Kust. Hierin staan meer dan 200 adressen om aan de Nederlandse kust te slapen, eten, drinken en leuke dingen te doen. Je bestelt het boek via Bol.com.

Lees ook: de leukste strandtenten van Nederland en strandtenten in Noordwijk.