Holiday on Ice  jubileumshow A NEW DAY

Holiday on Ice  jubileumshow A NEW DAY

Holiday on Ice komt weer naar Nederland en viert dit jaar haar 80 jarige bestaan. De extra feestelijke jubileumshow ‘A NEW DAY’ gaat op 8 december in Groningen in première en belooft een betoverende ervaring te worden vol onvergetelijke momenten op het ijs.

Deze shows zijn altijd een spektakel. Een super leuk uitje voor zowel kinderen als volwassenen. De combinatie van meeslepende muziek, verbluffende choreografie, indrukwekkende special effects en meer dan 300 verschillende kostuums voor de 40 topschaatsers neemt het publiek mee op een reis vol magie. Extra leuk is het dat de Nederlandse top kunstschaatsers Sophie en Florian ook meedoen.

Holiday on Ice  jubileumshow A NEW DAY

Holiday on Ice reist door heel Nederland en de show is op verschillende dagen zowel in de middag als de avond te zien. Dit zijn de locaties en data:

Groningen – MartiniPlaza: 8 t/m 10 december 2023   

Rotterdam – AHOY: 15 t/m 17 december 2023   

Den Bosch – Brabanthalen: 22 t/m 24 december 2023   

Amsterdam – RAI: 28 t/m 30 december 2023   

Maastricht – MECC: 5 t/m 7 januari 2024

Reguliere tickets voor ‘A NEW DAY’ zijn verkrijgbaar vanaf €29,90 en speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn er tickets beschikbaar vanaf €19,90. Kaarten bestel je via deze link. Een top uitje in de kerstvakantie.

Holiday on Ice  jubileumshow A NEW DAY