Bacchus Wijnfestival 2019

Bacchus Wijnfestival 2019 (met winactie)

Wijnliefhebbers opgelet! Het aankomende Pinksterweekend breekt het wijnfestival van het jaar: Bacchus weer los in het Amsterdamse bos. En jij, als lezer van The Citizen kan hier gratis naar toe!

Dit jaar strijken er, voor de zesde jaar op rij, Amsterdamse wijnwinkels en wijnmakers neer in het Amsterdamse bos. Het summum voor de echte wijnliefhebber, die zichzelf tijdens dit festival kan verwennen met maar liefst méér dan 300 wijnen.

Een zeer uitgebreid aanbod, uit alle windstreken. Nieuwe- en oude wereldwijnen. Vileine klassiekers en verrassende nieuwkomers. Van de Marlborough tot de Zuid Kaap, van de Champagne tot aan Chili. Letterlijk voor elk palet, is er wat wils. Of je nu een traditionele wijndrinker bent of juist behoefte hebt aan de meer modernere (of biologische) wijnen…je bent van 7 t/m 10 juni en van 14 t/m 16 juni bij Bacchus Wijnfestival het meest op je plek.

Foto: Max Kneefel

Naast de indrukwekkende collectie aan wijnen zijn er legio mogelijkheden om deze met te “Pairen” met lekker eten. Naast de kleurrijke foodtrucks zijn er verschillende Topchefs, die balans bieden middels mooie wijn-spijscombinaties. Van BAUT tot de Oesterbar, van Yatai Asian Shared BBQ tot Try Thai. Van Wood Pizza tot L’entrecôte mobile. Voor elke foodie is er genoeg te kiezen ongeacht je voedingsvoorkeuren.

Wijn, lekker eten…….wat willen we nog meer? Nou….muziek! Net als iedere jaar praten Horace Cohen en Pim Veth het hele programma aan elkaar en zijn er dagelijkse vele interessante artiesten. Net als voorgaande jaren wordt het weer ouderwets dringen bij de DJ Booth. En gegaragdeerd dat hier na een paar goede glazen wijn heel wat voetjes van de vloer gaan.

Nu nog hopen op een lekker zonnetje en dan weten we zeker waar wij dit Pinksterweekend (en het weekend daarna) neer zullen strijken voor een goed glas wijn.

Bacchus wijnfestival in AmsterdamWin kaarten voor Bacchus Wijnfestival 2019

The Citizen mag speciaal voor de editie op maandag 10 juni 2 x 2 toegangskaarten weggeven voor dit unieke event! De kaarten zullen worden verloot onder onze lezers! Meedoen kan door onze Facebookpagina te liken en The Citizen op Instagram te volgen. Laat in de comment op de Bacchus Wijnfestival post op Facebook weten met wie jij graag naar het event wil en dan maak je automatisch kans op de kaarten.

Zie je in het Amsterdamse Bos bij het Bacchus Wijnfestival!

Bacchus Wijnfestival

Amsterdamse Bos