All day brunch bij Brasserie Fred

All day brunch bij Brasserie Fred

In het Statenkwartier ligt een van de bekendste winkelstraten van Den Haag: ‘De Fred’.
Voluit de Frederik Hendriklaan. Een statige, charmante Haagse straat vol met speciaalzaken en sinds kort ook dé plek om heerlijk te brunchen! Want bij de geheel vernieuwde Brasserie Fred kun je de hele dag door alles van de kaart bestellen, just the way we like it! En daarom gingen wij dan ook graag op de uitnodiging in om een keertje langs te komen.  

Bij binnenkomst valt direct op dat hier iemand aan het werk is geweest met gevoel voor een stijlvol interieur. En na een hartelijk welkom door eigenaresse Ser Alkan wordt de reden hiervan duidelijk: zijzelf! Met haar roots in een echt horecagezin en haar passie voor interieur en styling brengt ze al deze elementen perfect samen hier in de Fred. Het heeft ons in ieder geval weer interieur-inspiratie gegeven.

De kaart van Brasserie Fred bestaat uit ontbijt, brunch en lunch klassiekers. Gerechten die iedereen kent, maar vaak niet thuis maakt. Als je met 2 of meer bent kun je ook een van de uitgebreide specials/platters kiezen.

All day brunch bij Brasserie Fred

Met een Strawberry Mimosa als aperitief trappen wij onze brunch in stijl af. Daarna krijgen we een proeverij van de uitgebreide breakfast platters. Ideaal om te delen en voor elk wat wils, want je kunt ook kiezen voor een veggie versie.

All day brunch bij Brasserie Fred


De reguliere platter bevat brood, eieren, avocado, champignons, tomaat en salade, hummus en kalkoenbacon en Turkse worst. De veggie-versie heeft noten en feta in plaats van het vlees. Beide platters worden mooi opgediend (we zijn fan van het servies) en nog belangrijker ze vormen echt een smakelijke combinatie!  
Omdat we niet weg mochten zonder een andere klassieker te proberen kregen we als ‘toetje’ ook nog de ‘famous pancakes for life’. Een plaatje om te zien en echt heerlijk om te eten. Een aanrader!  

Ons lunch en brunchlijstje is met Brasserie Fred weer aangevuld met een nieuwe topper. Fijne gerechten, stijlvolle omgeving en een hartelijke en vriendelijke service.

Je vindt Brasserie Fred aan de Frederik Hendriklaan 172 in Den Haag.

Website: www.Brasseriefred.nl

Lees ook: lunchen in Den Haag, de beste sushi van Den Haag of borrelen in Den Haag.