Spingaren vleeshouwers en groentemakers

Spingaren

Amsterdam heeft sinds begin dit jaar een nieuwe leverancier voor charcuterie en ingelegde groente: Spingaren vleeshouwers en groentemakers.

De dames van Spingaren maken onwijs lekkere leverworst, paté, pekelvlees, filet d’Anvers, gedroogde worst, rillette van konijn en pastrami. Waarbij de laatste twee er voor mij het meeste uit sprongen. Deze waren echt onwijs lekker.

Spingaren vleeshouwers en groentemakersSinds juli is er nog een nieuwe smaak toegevoegd aan het assortiment en dat is de TwoChefs patéworst van Iberico. Deze bijzondere bierpaté is samen met TwoChefs ontwikkeld en dus perfect voor bij een ijskoud biertje.

Als je bij die borrel ook een lekkere snack wil serveren die minder calorierijk is dan bieden de ingelegde groenten uitkomst. Ze hebben onwijs lekkere zoetzure komkommers, ingelegde olijven, gepickelde chioggiabiet en gerookte bieten met pistache.

Sinds deze week zijn ook het proeflokaal en het restaurant geopend aan de Herengracht. Een super leuke plek om te borrelen met de uitgebreide en super smaakvolle borrelplankjes en als je wat meer wil proeven dan kun je in het restaurant terecht voor een mooie lunch of diner. Op deze kaart vind je gerechten zoals mosselen, paddestoelenstoof, schouderbiefstuk, T-bone en bierkip.

Spingaren

Herengracht 88

Amsterdam

Lees ook onze review over Kaagman & Kortekaas of Winehouse SOMM.