Rouhi in House of Rituals

Rouhi in House of Rituals

Rituals, een welbekend merk voor heerlijke producten om jezelf mee te verwennen. En nu betreden ze ook de culinaire wereld.

Restaurant Rouhi, in House of Rituals aan het Spui, heeft zich daar vlak voor de lockdown gevestigd. Helaas hebben zij door de maatregelen de deuren nog niet officieel kunnen openen voor publiek, maar dat weerhoudt hen er niet van al mee te draaien in de culinaire branche. Zo biedt Rouhi diverse dinerboxen aan, en speciaal voor Valentijnsdag, een ‘Valentine’s Breakfast Box’.

De keuken, onder leiding van chef Renaud Goigoux, is Aziatisch georiënteerd met westerse invloeden. En, zoals we van Rituals gewend zijn, worden diverse zintuigen geprikkeld!

Wij kregen de ‘Taste of Rouhi Box’, met zeven gerechtjes om te delen. Deze komen in een mooie, compacte box en zijn gemakkelijk te bereiden.

Rouhi in House of Rituals

Zo kregen we champignon rendang bapao’s met sambaldip, geroosterde bloemkool met sesam/truffelcrème, schelvis ceviche, edamame met zalmkuit, kip yakitori spiesjes, gestoomde prei met ei en mosterd vinaigrette en Rouhi’s caeser, met gegrilde little gem sla, gefrituurde viscrumble en een zeer geslaagde dressing!

Een heerlijk divers menu met een goede afwisseling tussen smaken en structuren. Zo hadden de bloemkool en caeser een duidelijke rooksmaak die we erg lekker vonden. De kip yakitori gaf een zoet element en de vis juist weer een fris zuurtje. Goed in balans dus!

Rouhi in House of Rituals

Liever geen vlees en vis? Dat kan! De box is namelijk ook vegetarisch te bestellen. En ben je alleen? Ze zijn ook voor één persoon te krijgen. Super geschikt voor je ultieme me-time avondje!

Naast het eten, bevat de box ook een Rituals kaarsje en diverse cadeautjes. Zo worden je zintuigen op verschillende manieren geprikkeld, wat zorgt voor de complete Rituals experience!

Rouhi in House of Rituals

De Taste of Rouhi Box voor twee personen, kost €60,-. Bestellen kan een dag van te voren tot 18.00. De box wordt dan de volgende dag geleverd tussen 15.30 en 18.30. De bestelkosten zijn €5,-. Je kunt ook losse gerechtjes bestellen, kijk daarvoor op de website https://rouhi.nl/

Lees ook: de beste sushi van Amsterdam, take-away en thuisbezorgd in Amsterdam of de luxe dinerbox voor je thuisdiner.