Pulitzer’s Bar – Roses and Romance Cocktailbox

Pulitzer's Bar – Roses and Romance Cocktailbox

Februari is begonnen. En dat betekent niet alleen het eind van Dry January, maar ook dat het bijna Valentijnsdag is! Waar je normaal met je lief ergens aan de borrel zou gaan, kan dat nu gewoon thuis. Pulitzer’s Bar komt namelijk speciaal voor Valentijnsdag met de limited edition Roses and Romance cocktailbox!

De stijlvolle, zwarte box, heeft een zoete, kleurrijke inhoud. Zo bevat deze niet alleen de cocktails, maar ook vier macarons, schijfjes grapefruit en perziksnoepjes. Én, de vulling van de box is popcorn! Heb je ook meteen je snacks bij je drankjes.

Pulitzer’s Bar heeft twee fruitige drankjes gemixt die je in 200ml flesjes ontvangt. Tevens vind je twee London Essence tonics om de cocktails mee te mixen.

De Peach Fizz, fris en licht bitter, is gemixt met Ketel One Botanical, St. Germain, Triple Citrus en Lillet Blanc. Gooi je longdrinkglas vol met ijs, de Peach Fizz en top hem af met de Indian Tonic.

Pulitzer's Bar – Roses and Romance Cocktailbox

Hoewel beide drankjes erg lekker waren, was de Hibiscus Spritz onze favoriet. Niet alleen door de mooie rode kleur, maar vooral vanwege de smaak. De mix van Martini Fiero, Rose Vermouth en Hibiscus Cordial zorgde voor een zoetere cocktail, die toch fris bleef in combinatie met de Peach & Jasmine tonic water.

Voor €45,- haal je deze heerlijke cocktailbox in huis en wordt jouw Valentijnsborrel gegarandeerd een succes. Kaarsjes aan, muziekje op en proosten maar. Cheers!

Lees ook: de lekkerste take-away van Amsterdam, de luxe dinerbox voor jouw thuisdiner of de beste sushi van Amsterdam.