Pop-up wijnbar van Pays d’Oc in Odeon Amsterdam

Pop-up wijnbar van Pays d’Oc in Odeon Amsterdam

Vanaf vandaag wordt de eerste etage van het prachtige Odeon omgetoverd tot een heuse wijnbar. In deze pop-up bar kun je de komende 12 dagen meer dan 40 topwijnen proeven van de Pays d’Oc IGP. Deze wijnen komen uit het gebied Languedoc-Roussillon, helemaal in het Zuidelijke puntje van Frankrijk.

Dit collectieve merk vertegenwoordigt zo’n 12.000 wijnproducenten dus er is een enorm aanbod. In dit gebied is een grote diversiteit aan druivensoorten die gebruikt worden en dus als logisch gevolg zijn er hele uiteenlopende wijnen. Zo is er oa keuze uit Albariño, Chardonnay, Vermentino, Gewürztraminer en Chenin Blanc bij de witte wijnen en ga je liever voor rood dan gaat het van Merlot, Cabernet Sauvignon naar Petit Verdot. Er is dus echt voor ieder wat wils en dat allemaal dus uit dit ene Franse gebied.

Op de wijnkaart staan onder andere de topcuvées van de ‘Collection 2017’. De Collection is een jaarlijks terugkerende erelijst met de allerbeste wijnen die de Pays d’Oc IGP te bieden heeft. Een glas wijn wordt hier al geschonken voor prijzen tussen de 4,50 en 7,00 Euro.

Pop-up wijnbar van Pays d’Oc in Odeon AmsterdamDeze kleine maar knusse wijnbar is geopend van woensdag 1 november t/m zondag 12 november van 16:00 tot 23:00.

Pays d’Oc pop-up wine bar

Singel 460

Amsterdam

Heb je deze pop-up wijnbar net gemist of ben je op zoek naar een andere locatie check dan het hele overzicht met wijnbars in Amsterdam of wat verder van huis het overzicht van wijnbars in Rotterdam.

Pop-up wijnbar van Pays d’Oc in Odeon Amsterdam