Lowlanders’ Botanical Love Bouquet

Lowlanders’ Botanical Love Bouquet

Een bosje bloemen voor Valentijnsdag, lief, maar ook een beetje standaard. Dat moeten ze bij Lowlander ook gedacht hebben, want zij hebben bier en bloemen in een creatief jasje gestoken! Zij stelden het limited edition eetbare ‘Botanical Love Bouquet’ samen en wij mochten deze in ontvangst nemen. 

Hoe boeket is zorgvuldig samengesteld met bloemen, maar ook met groenten! Met behulp van het receptenboekje zet je hiermee zo een heerlijke salade op tafel voor jou en je Valentijn.
Bij het boeket krijg je natuurlijk ook twee Lowlander biertjes (mét glazen). Het bier wordt gebrouwen met kruiden, specerijen en fruitsoorten, waardoor het goed combineert met de groenten. We kregen een flesje white ale, met Curaçao sinasappel, vlierbloesem en kamille en een I.P.A. met korianderzaadjes en witte thee. Lowlanders’ Botanical Love Bouquet

Naast de bloemen, vindt je in het boeket groene asperges, lente ui, knoflook, biet, peentjes, palmkool, verse rozemarijn, chilipeper en een artisjok. En voor extra smaak een zakje za’atar en dukkah. Alleen nog een kwestie van de groenten wassen, besprenkelen met wat olijfolie, peper en zout en de oven in schuiven!  Optioneel bak je hier een stukje vis, vlees of iets vegetarisch bij en maak je er een diner van. Wij gingen echter voor een kleurrijke borrelplank en voegden een auberginedip en geroosterde noten toe.

Zet in de tussentijd de rest van het boeket in een vaas en schenk je biertjes in. En voor je het weet zit je samen gezellig aan tafel!

Je kunt het eetbare boeket bestellen tot 8 februari voor €59,50. Het wordt dan persoonlijk bezorgd op 14 februari, inclusief een kaartje waarop jij een boodschap aan je Valentijn kunt schrijven.

Lees ook: Take-away in Amsterdam, de luxe dinerbox voor jouw thuisdiner of de beste sushi van Amsterdam.