Easter Brunch box by Rouhi

Easter Brunch box by Rouhi

Het is weer lente! Een uurtje langer licht, de zon laat zich steeds vaker zien, en Pasen komt eraan!  En hoe kun je dat beter vieren dan met een goede paasbrunch? Wij  mochten de Easter Brunch box van Rouhi alvast even proeven en die is zeker goed gekeurd!

In verband met de maatregelen laat de officiële opening van het restaurant nog even op zich wachten, maar dat weerhoudt Rouhi, House of Rituals, er niet van heerlijke dinerboxen te creëren. Zo schreven we al eerder dit artikel over een box!

De box biedt een luxe bruchmenu met zowel zoet als hartige gerechten. En een goede brunch is natuurlijk niet compleet zonder cocktail. Geen standaard bloody mary of mimosa, maar een tiramisu cocktail met cacao on top! Een goed begin is het halve werk. Easter Brunch box by Rouhi

Wij begonnen hartig; heerlijke, luchtige blini’s met gravad lax forel, crème fraîche en tuinkers. Een klassieker maar dan net even anders. Daarnaast proefden we de geroosterde bimi met omelet in een knoflook vinaigrette en crumble. De bimi had een goede rooksmaak, erg lekker met de omelet!

Dan een onmisbaar gerecht tijdens brunch wat ons betreft; french toast! Dik en luchtig, gepaard met een saffraan custard en aardbeien.
Daarbij genoten we van een heerlijke kokos rijstpudding met een passievrucht dressing. Een fijne combinatie van de romige kokos met de zoete, frisse passievrucht!
Tot slot een kop Rouhi thee met een citroen yuzu taartje en friandises.

Easter Brunch box by Rouhi

Een heerlijke box om te delen, gevuld met zowel klassiekers in een nieuw jasje, als nieuwe, verrassende gerechten. Zoals we van Rouhi gewend zijn. Alleen nog het meegeleverde kaarsje aan en wat paaseitjes op tafel je hebt een heerlijke middag!

De Rouhi Easter Brunch box kost €45,- voor twee personen en kun je hier bestellen. Let op; de box wordt een dag van tevoren geleverd.

Lees ook: Take-away in Amsterdam of de lekkerste lentewijnen.