Café Moer voor vegetarische en vegan gerechten

Café Moer

Bij Café Moer, voorheen Restaurant Moer, kun je nu van ’s ochtends tot ’s avonds neerstrijken voor vegetarische en vegan gerechten. 

Het gebruik van lokale, biologische groenten staat centraal en deze worden heerlijk bereid op verschillende, wereldse manieren. 

Bij Café Moer waan je je in een ongedwongens huiskamer sfeer, je kunt hier doen waar je zin in hebt.
Plof neer op een van de comfi banken met een krantje en koffie, drink een speciaal biertje aan de bar, of kom een hapje eten met een bordspelletje na.

Café Moer

De gehele kaart is vegetarisch en veel gerechten zijn zelfs vegan. Het menu is divers, dus er zit voor iedereen iets tussen. Wij gingen voor het vegan menu, bestaande uit drie gerechten én een cocktail. Breekt lekker de week!

We startten met een Tom Kha Kai soep met tofu en champignons. Heel smaakvol met een beetje pit van de rode curry, maar toch fris door citroengras. 

Als hoofdgerecht aten we jackfruit rendang, met kokosgroenten, komkommer en witte rijst. Een heerlijk, verwarmend bordje. Licht pittig, maar met de rijst en frisse komkommer goed in balans. De kokosgroenten waren onze favoriet en gaf het nét dat beetje extra!

Vegan rendang

Als nagerecht kregen we een sorbet van mango en passievrucht met gekarameliseerde ananas en kokos. Een tropisch dessert en passende afsluiter van het menu.

Helemaal in stijl kun je er een meringue martini bij drinken. Met limoncello, kokosroom, citroen en vanille. Maar ook de classics zoals een espresso martini maakt het vriendelijke personeel met een glimlach.

Café Moer

Naast dit vegan menu staan er nog genoeg andere vega en vegan opties op de kaart, dus Café Moer is absoluut een van onze favoriete plekken voor een plantaardig diner!

Daarnaast worden hier met regelmaat leuke evenementen georganiseerd zoals open mic nights en jazz nights! 
Of je nou alleen naar Café Moer gaat of in goed gezelschap, de relaxte sfeer zorgt dat je je meteen thuis voelt. Je kunt hier zeven dagen per week terecht en reserveren doe je hier!

Lees ook: Restaurant Vessel of All day brunch bij Brasserie Fred