Bar Kantoor in Westerpark

Bar Kantoor in Westerpark

Bar Kantoor opende afgelopen voorjaar haar deuren in Westerpark. In een van de oude monumentale panden van de Westergasfabriek huisvest nu het Conscious hotel waar Bar Kantoor onderdeel van uit maakt.

Het restaurant is de hele dag geopend dus je kunt hier altijd aanschuiven voor ontbijt, lunch, diner of simpelweg een drankje. De naam Conscious verraad het al een beetje, bij deze hotelketen hebben ze duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit wordt bij Bar Kantoor doorgevoerd in de keuze van de drankjes en ingrediënten van de gerechten. Zo wordt er zo veel mogelijk gewerkt met biologische en lokale producten.

Bar Kantoor in Westerpark

Met zicht op het Westerpark zit je in deze zaak in een leuke en hippe setting. Het is ruim opgezet dus je kunt hier altijd wel een plekje vinden. Op de kaart vind je toegankelijke gerechten zoals salade Burrata, gemarineerde zalm en ribeye met Hollandaisesaus en voor de zoetkauwen cheesecake en chocolademousse. Bar Kantoor in Westerpark

Wij hebben a la carte gerechten besteld maar je kunt tijdens het diner ook een 3-gangen chef’s menu nemen voor 29 Euro. Onze keuze valt onder andere op de eenvoudige maar fijne gemarineerde zalm. Als hoofdgerecht neem ik de reebout met rosti en cranberry. Een lekker winters gerecht met een krachtige jus. Na de uitgebreide porties zijn we eigenlijk al voldaan maar de nieuwsgierigheid wint het. Dus er komen nog desserts. In ons geval de luchtige variant op de cheesecake met appelcrumble en de melassetaart met chocolademousse en bloedsinaasappelijs.

Bar Kantoor in WesterparkDe zomer is nu nog ver te zoeken maar zodra straks de lentezon doorbreekt heeft Bar kantoor voor de deur een top terras waar je de hele dag lekker in het zonnetje zit. Dit is echt een aanrader! Een perfecte uitvalsbasis na een wandeling door het park.

Bar Kantoor

Haarlemmerweg 8

Amsterdam

Kijk voor meer leuke adressen in Westerpark in de dit lijstje.

Lees ook de reviews over: Lars Amsterdam, Daalder en Libertine Petit Café.