The Unbound Amsterdam. Luxe overnachten in de natuur

The Unbound Amsterdam. Luxe overnachten in de natuur

The Unbound Amsterdam is een gloednieuw hotel in Amsterdam West. Het luxe complex is ruim opgezet en ligt midden in de natuur. Een ideale bestemming voor een (korte) vakantie in eigen land. 

Doordat de verschillende type huisjes oftewel cabins zijn verdeeld over twee area’s voelt het kleinschalig aan terwijl er toch aardig wat kamers zijn. De cabins zijn allemaal uniek maar met de gemene deler dat je zo de tuin in loopt en uitkijkt op de natuur. Super relaxed!

The Unbound Amsterdam. Luxe overnachten in de natuur

Overal in het complex vind je veel natuurlijke materialen. Er is veel hout gebruikt en de kleurstelling is warm en passend bij de natuurlijke omgeving. De accommodatie heeft toffe namen zoals The Wikkel, The Lighthouse en The Hideout. Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo slaap je op een heerlijk luxe Cocomat bed (gemaakt van natuurlijke materialen) met beddengoed van biologisch katoen van het Amsterdamse merk Yumeko. De badkamer is uitgerust met een fijne regendouche en heerlijke producten van Zenology. En misschien wel het fijnste van allemaal. Vanuit de lichte woonkamer en je privé terras kijk je weids uit op de natuur. De ideale plek dus om tot rust te komen.

The Unbound Amsterdam. Luxe overnachten in de natuur

Wellness

Voor wat extra ontspanning kun je gebruik maken van de sauna en hammam. Er is zelfs een hele leuke privé sauna aan het begin van The Boardwalk. Kamertype The Lighthouse heeft zelfs een privé hottub in de tuin. Echt super tof! Ook worden er regelmatig yogalessen georganiseerd. Afhankelijk van het weer vinden deze plaats in de tuin of in de overdekte Vuurplaats.

The Unbound Amsterdam. Luxe overnachten in de natuur

The Unbound Restaurant

De Zwitserse chef Ralph Schelling is aangetrokken om een eigentijds culinair concept neer te zetten. Ralph is een jonge en talentvolle chef die een flinke dosis ervaring heeft opgedaan bij verschillende top restaurants in Europa. Zo werkte hij o.a. met Horst Petermann bij restaurant Kunststuben in Zürich en met Ferran Adrià in Barcelona.

The Unbound Amsterdam. Luxe overnachten in de natuur

Bijzondere evenementenlocatie in Amsterdam

The Unbound ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem. Een ideale plek dus voor een event net buiten de stad. Als trouwlocatie is dit een super geschikte plek maar ook om workshops te organiseren en kleinere meetings.

In samenwerking met het naastgelegen Rijk van de Keizer en De Fruittuin van West zijn verschillende activiteiten mogelijk. Opties genoeg dus om wat origineels te organiseren.

The Unbound Amsterdam opent in september 2020. Reserveren van de accommodatie kan via deze link. Een tafel boeken bij The Unbound restaurant kan binnenkort via deze link.

The Unbound Amsterdam

Tom Schreursweg 40

1076 HR Amsterdam

Lees ook: Tips voor een staycation, overnachten in MAI hotel Amsterdam of hotel The Collector in Den Haag.