De leukste strandtenten in Noordwijk

De leukste strandtenten in Noordwijk

Staycation in Noordwijk! Dat wordt het thema deze zomer. Met haar brede stranden en relaxte strandtenten is Noordwijk the place to be deze zomer. Van luxe tot meer toegankelijke strandtenten, Noordwijk heeft ze allemaal. Dus ben je op zoek naar een leuke strandtenten in Noordwijk? Check dan deze tips:

Witsand

Staycation all the way. Hier wil je deze hele zomer zitten. Vanaf de Zeereep loop je zo het ruime strand op en dan is je eerste stop Witsand. Deze fijne beachclub heeft goede bedjes en een enorm terras. Hier lunch en dineer je heerlijk op het strand. Favoriet is hier de gegrilde zeebaars. Een koel glas Provence rosé erbij, ondergaande zon en je hebt een top avond.

En sinds dit jaar heeft Witsand ook een eigen ice cream bar! Ze zijn geopend van 10.00 tot 22.00.

Strandclub Witsand in Noordwijk aan Zee

Branding Beach Club

Vakantie in eigen land was nog nooit zo fijn als hier in Noordwijk. Branding is meerdere keren uitgeroepen tot beste strandtent van Nederland en dat is niet voor niets. De sfeer is relaxed, de service is goed en het eten ook. Je kunt hier per shift een tafeltje reserveren dus je hoeft niet te wachten of dringen voor een tafeltje. Heel fijn. Met een flesje wijn in de koeler en je voetjes in het zand heb je hier dat ultieme vakantiegevoel.

De leukste strandtenten in Noordwijk
Witsand

Breakers Beach House

Dit is de permanente beach club van Huis ter Duin. Dit 5 sterrenhotel is al jaren populair bij iedereen die net even wat luxer wil zitten. Het grootse restaurant en terras zijn ingericht in nautische stijl. Je zou deze beach club zo plaatsen in de Hamptons. Voor een uitgebreide lunch of diner zit je hier helemaal top. Goede keuzes zijn bij Breakers een plateau met Fruits de Mer en de zeetong.

De leukste strandtenten in Noordwijk
Foto credits: Breakers Beach House

Bries

Aan de Koningin Astrid Boulevard vind je Bries. De strandtent in Noordwijk voor levensgenieters noemen ze zichzelf. Fantastisch vinden we hier de service op het strand. Bij je ligbedjes krijg je namelijk een vlaggetje. Wil je iets te drinken of eten bestellen? Dan wapper je even met je vlaggetje en de beach boy komt direct je bestelling opnemen bij je bedje. Service op en top! Dus voor die luiaard die de hele dag wil liggen is dit de plek om naartoe te gaan.

De leukste strandtenten in Noordwijk
Tulum

Tulum

Hip Nederland zit bij Tulum deze zomer. De kleine broer van Witsand is net iets rustiger opgezet en heeft een andere kaart. Maar qua sfeer en service doen ze niet voor elkaar onder. Je kunt hier kiezen voor het selfservice gedeelte of je reserveert een tafeltje op het terras. Hier tref je minder gezinnen aan en een iets jonger publiek dan bij veel andere strandtenten in Noordwijk.

De leukste strandtenten in Noordwijk
Foto credits: Beachclub O

Beachclub O

Voor wat meer luxe moet je bij Beachclub O zijn. Deze strandtent van Hotels van Oranje heeft fijne ligbedden op het strand die je ook nog eens kunt reserveren. Hoe fijn is dat? Naast beach service heeft het de beachclub ook een heerlijk luxe terras waar je goed kunt lunchen of dineren.

Ben je op zoek naar een strandtent in Bloemendaal, Zandvoort of Scheveningen? Check dan dit lijstje met strandtenten aan de Nederlandse kust.

De leukste strandtenten in Noordwijk