Lekker lunchen in Den Haag

Lekker lunchen in Den Haag

De horeca in Den Haag is flink in beweging. Er komen steeds meer leuke nieuwe zaken bij. Welke adressen om te lunchen in Den Haag je echt niet mag missen? Wij hebben een aantal van onze favoriete spots van dit moment voor je op een rijtje gezet.

Pistache Café

Schuin tegenover de ingang van de Paleistuin met een zonnig terras langs de weg zit Pistache Café. Ook dit interieur is hip, fris en groen. Alles wordt bereid met biologische ingrediënten. En je kunt hier de hele dag ontbijten, wij kiezen vaak voor de yoghurt met granola en vers fruit. Maar je kunt hier ook genieten van heerlijke sandwiches, panini’s, salades en smoothies en sapjes.

Tommy’s by Janssen

We schreven al over onze geslaagde 3-gangenlunch bij deze veelbelovende nieuwkomer. Een gezellige plek voor een leuke middag/avond. Gegarandeerd lekker eten voor een fijn prijsje. Verrassende gerechten. En je gaat absoluut niet met honger weg, ideaal dus voor de echte trek.

Lekker lunchen in Den Haag
Walter Benedict

Walter Benedict

De Denneweg in Den Haag is een gezellige straat met veel leuke horeca. Een van de plekjes die er voor ons tussen uit springt is café bistro Walter Benedict. Het interieur is industrieel met een mix van hout en bakstenen, helemaal ‘urban hip’. Ook hier kun je weer fijn terecht voor een all day breakfast wat natuurlijk ook prima als lunch doorgaat. En dan tippen met name de eggs & Hollandaise die ideaal zijn voor een (brakke) zondag brunch. Maar eigenlijk is Walter Benedict een aanrader voor elk moment van de dag. Want naast lekker lunchen kun je hier ook goed borrelen en avondeten. Met een menukaart vol Franse klassiekers, goede wijnen en heerlijke Franse frietjes.

Ted’s

Naast Amsterdam en Utrecht is dit leuke concept nu ook in Den Haag te vinden. En wat voor concept: Brunch all day. We love it! Een vaste menukaart voor de hele dag. Dus ongeacht het tijdstip, je kunt gewoon lekker bestellen waar je zin in hebt. Ook van de menukaart zelf worden we vrolijk. Begroet worden met “Good morning gorgeous” en dan ook nog vol met lekkere gerechten. De yoghurt en fruit, Chicken Avocado en Philly Steak zijn alvast door ons goedgekeurd. Het interieur laat zich het beste omschrijven als gezellig, grappig en hip. Met veel eyecatchers. Zoals grappige posters, aapjes en een gouden kooitje. De zaak aan de populaire Frederikstraat is ruim, maar door een slimme inrichting met verschillende hoekjes oogt het toch heel knus en huiselijk. Op zonnige dagen kun je ook lekker op het gezellig terras aan de voorzijde zitten. Lekker lunchen in Den HaagBartine

In de loop vanaf het Centraal Station naar het Plein kom je langs deze relatief nieuwe lunchtent. Bartine is kleinschalig, cozy en oog heel fris met veel licht door de grote ramen en een inrichting met veel hout en groen. Naast lekkere koffie en zoetigheden moet je hier ook naar toe voor de lunchgerechten. De kaart staat vol met bijzondere, healthy, homemade gerechten. Plaatjes om naar te kijken én ook nog eens heel smaakvol. Ook op de zonnige dagen is het hier goed vertoeven. Vanaf het terras aan de voorzijde kun je de hele dag lekker mensen kijken. En die lopen er zeker in dit populaire gedeelte van Den Haag genoeg voorbij.

Dit zijn onze favo spots om te lunchen in Den Haag. Heb jij nog een goede tips voor ons? Mail dan naar info@thecitizen.nl en dan gaan we op onderzoek uit.

Lees ook: De leukste koffiespots in Den Haag of dineren bij 6&24 of Portfolio.

Lunchen in Den Haag
Bartine