De Foodhallen Den Haag komt in Haagse Bluf

De Foodhallen Den Haag komt in Haagse Bluf

Jawel! In navolging op Amsterdam en Rotterdam krijgt ook Den Haag haar eigen Foodhallen. Uiteraard kennen we het concept al met HofHouse en Mingle Mush bij het Centraal Station in de buurt. Maar omdat de Foodhallen Den Haag van dezelfde eigenaar is als in Rotterdam en Amsterdam, zijn we toch zeer benieuwd naar deze nieuwe variant. Plus de locatie! Haagse Bluf is midden in de binnenstad en daar kunnen we wat ons betreft niet genoeg nieuwe hotspots krijgen.

Als je bekend bent in Den Haag dan weet je dat de Haagse Bluf een mooie plek is, midden in het centrum, maar toch mooi en rustig verscholen. Dat geeft het gebied een bepaalde charme. Maar helaas was daar de laatste tijd niet veel meer van over, want het charmante binnenhofje staat helemaal leeg. En daar komt nu dus verandering in met deze nieuwe Foodhallen Den Haag. De verbouwing is al in volle gang en de Haagse Bluf wordt de komende periode omgebouwd tot een gezellige plek waar je heerlijk kunt borrelen en eten. Erg fijn dat er een nieuwe, nuttige, bestemming voor is gevonden.

Net als de Foodhallen in Amsterdam en Rotterdam komen er 2 grote centrale barren en 12 foodstands. Zoals het er naar uit ziet worden dit 11 vaste stand en 1 pop-up stand zodat er steeds weer wat nieuws kan worden gepresenteerd.

De verwachting is dat de verbouwing eind 2019 gereed zal zijn. De eigenaren zijn nu dan ook vooral op zoek naar een mooie mix van keukens voor in de Foodhallen. Wij kijken er naar uit en zijn zeer benieuwd wat voor toevoeging dit gaan brengen aan culinair Den Haag!

Zodra er meer nieuws te melden valt over de openingsdatum en ondernemers die een plekje krijgen in de vernieuwde Haagse Bluf dan komen we zeker terug met een update. In de tussentijd kun je hier alvast meer lezen over de Foodhallen Rotterdam.

Lees ook: Lunchen in Den Haag, de leukste koffiespots in Den Haag en dineren in de Hofstad.