Boardwalk boutique hotel Aruba

Hotels op Aruba

Boardwalk boutique hotel Aruba is een schattig opgezet complex met kleine huisjes. Er heerst een gezellige Caribische sfeer doordat de huisjes allemaal felgekleurd zijn. Rondom het zwembad is het een gezellige bonte collectie van geel, blauw en groen te midden van een groene tropische oase.

We worden uiterst hartelijk ontvangen in de gezellige lobby. Wat meteen opvalt is de jeugdige frisse inrichting. Het hotel wordt gerund door de Belgische tweeling Stephanie en Kimberly. De jonge enthousiaste meiden hebben het complex met veel smaak ingericht. Waar je ook bent, het ene hoekje is nog meer Instagrammable dan het andere.

Boardwalk boutique hotel Aruba
Boardwalk Hotel Aruba

Een paar jaar geleden gingen ze van start met 14 huisjes. Tijdens ons bezoek (november 2019) werden de nieuwste huisjes net in gebruik genomen. In totaal zijn er nu 40 casita’s. Deze zijn allemaal uniek maar in de basis uitgerust met een keukentje, woonkamer, badkamer met wastafel, toilet, douche en 1 of 2 slaapkamers met hele comfortabele bedden. Omdat het leven zich buiten afspeelt op Aruba is ook de veranda goed ingericht. Compleet met hangmat of schommelstoel, BBQ en een ruime eethoek.

Boardwalk boutique hotel Aruba

Hotels op Aruba
Boardwalk Boutique Hotel Aruba

Een ontbijtje kan op verzoek naar je veranda worden gebracht. Denk vers fruit, jus, croissants, broodjes en yoghurt met granola. Super ontspannen allemaal.

Boardwalk boutique hotel Aruba

Boardwalk boutique hotel Aruba zit niet direct aan het strand maar een straat achter het Ritz-Carlton. Je kunt natuurlijk bij een van de twee zwembaden chillen maar er is ook een privé strand op Palm beach. Tussen Surfschool Vela en het luxe Ritz-Carlton zijn gereserveerde strandbedden met parasol voor hotelgasten. Prima geregeld dus.

Boardwalk boutique hotel ArubaBoardwalk Boutique Hotel Aruba is one of kind en op het gebied van accommodatie de leukste ontdekking van mijn reis. De sfeer is totaal anders dan bij de grote hotels aan Palm Beach of Eagle beach. Door de kleinschalige opzet is de benadering heel erg persoonlijk.

Lees ook de reistips over: Puglia, Marbella, Singapore of Tulum.